Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ağustos 2011 23:05
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Sürücü 1980 doğumlu M.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1985 doğumlu A.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi M.S'nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Hızırbey Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu İ.Ş. ikametinde yanlışlıkla çamaşır sodasını üzerine dökmesi sonucunda sodanın gözüne gelmesi nedeniyle anne ve babası tarafından hastaneye götürülmüş, müşteki 1981 doğumlu M.Ş ve şüpheli 1983 doğumlu A.Ş.nin alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

GÜVENİ KOTUYE KULLANMA
Gazikemal Mah.
Müşteki 1961 doğumlu T.D. müracaatında; işlettiği tekel bayiinden 6 adet alkollü içecek alan şüpheli 1983 doğumlu M.A. nın parasını ödemeden gitmek istediğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise alkollü olduğu için bir şey hatırlamadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye*ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yedişehitler Mah.
Olay günü Şüpheli 1986 doğumlu M.T. nin sevk ve idaresindeki tescilsiz motosiklet ile seyir halinde iken, motosikletin devrilmesi sonucunda, şüpheli ve motosiklette yolcu olarak bulunan müşteki 1990 doğumlu R.M. nin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikeleri yok, şüphelinin ise alkollüdür şeklinde dr. raporları alınmış, alınan ifadelerinde birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Batı kent mah.
1972 doğumlu ST. ifadesinde olay günü, ikametinde oturduğu sırada bir anda bunalıma girerek ismini hatırlamadığı çeşitli ilaçlardan 15 tane içtiğini, eşinin hastaneye götürdüğünü, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Ayazmana mah.
Müşteki 1973 doğumlu Z.H. müracaatında; olay günü eşinden ihtiyaçlarını karşılamak için para istediğinde sinkaflı konuşmak suretiyle hakaret, ölümle tehdit ve darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1966 doğumlu A.H. ifadesinde hakkındaki suçlamayı kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET

Vatan mah
Müşteki 1954 doğumlu A.A.müracaatında;
Olay günü üst katında ikamet eden şüphelilerin ortak olarak kullandıkları su parası yüzünden tartışarak kavga ettiklerini, şüphelilerden F.P.nin kendisini çatal ile yaraladığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheliler 1970 doğumlu F.P. ve 1970 doğumu F.B.P. haklarındaki suçlamaları kabul etmemiş, hayati tehlikeleri yok şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Ayazmana mah.
1989 doğumlu E.D. ifadesinde, olay günü iş çıkışı evine gittiğini, altı aylık evli olduğunu, çocuğunun olmadığından bunalıma girerek evdeki aferin isimli haptan 10 tane içtiğini kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, genel durumunun iyi olduğu, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

BACA YANGINI
Emre Mah.
1950 doğumlu S.M. ifadesinde; olay günü işletmiş olduğu fırınında temizlik yaptıkları sırada bacadan yoğun duman çıkması üzerine itfaiyeye haber vererek yangının söndürüldüğünü, olayda sadece maddi zararın meydana geldiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

HAKARET
Bahçelievler Mah.
Müşteki 1973 doğumlu L.R.B. müracaatında; işyeri komşusu olan şüpheli 1971 doğumlu U.C. nin, müşteri yüzünden çıkan tartışmada hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise müştekinin de kendisine hakaret ettiğini, kendisinin de davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

                                             İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Pınar Pazarı Mah.
Olay günü şüpheliler 1991 doğumlu M.A., 1968 doğumlu M.A. ve 1977 doğumlu C.A nın, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada müşteki 1971 doğumlu R.E. yi darp ettikleri, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yeni Mah.
: 1972 doğumlu E.K. ifadesinde; hayvan barınağının çatısında spiral ile düzeltme yaptığı sırada ayak bileğinden hafif şekilde kesmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Toprakhk Mah.
1989 doğumlu U.C.S. ifadesinde; girdiği sınavın kötü geçmesi ve olay günüde kız arkadaşıyla ikametinde yapmış olduğu tartışma neticesinde, mutfaktan aldığı bıçak ile kendisini yaraladığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, olayda kullanılan 11 cm sap, 8 cm namlu kısmı olan bıçak muhafaza edilmiş, kesici alet yaralanmasına bağlı darp cebir izine rastlandı şeklinde rapor verilmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Selçuklu Mah.
Müşteki 1960 doğumlu F.Ç.olay günü başıboş olarak dolaşan şüpheliye ait köpek tarafından ısırılması sonucunda yaralanmış, alman ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1968 doğumlu M.S. ifadesinde köpeğin kendisine ait olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
OrtaMah.
Sürücü 1950 doğumlu T.T. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken bindiği bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 2002 doğumlu F.G. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliye'ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

363 araç kontrol edilmiş, 140 araç sürücüsüne 143 adet ceza tutanağı karşılığı 20.921,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 11 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.