Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

TEHDİT VE HAKARET
Dere Mah.
Olay günü şüpheli 1978 doğumlu G.Ç. nin, komşuları olan müştekiler 1962 ve 1989 doğumlu MU. nun bahçede yaktıkları ateşin dumanından rahatsız olup tehdit ve müştekilerin davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Şüpheli 1970 doğumlu HÇ. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken önündeki aracın aniden firen yapması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybedip motosiklette yolcu olarak bulunan müşteki 1984 doğumlu S.G. ile birlikte düşmeleri neticesi yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT
Yedişehitler Mah.
Müşteki 1977 doğumlu H.T. müracaatında; Üvey annesi olan şüpheli 1963 doğumlu H.T. nin, vefat eden babasına ait mirasın paylaşımı sırasında tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1960 doğumlu M.B.Y. müracaatında; olay günü, takma dişlerini bulamayan eşi 1940 doğumlu A.İ.Y. nin kendisini sorumlu tutup hakaretlerde bulunarak evden kovduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Gülcü Mah.
1989 doğumlu P.Ç. ifadesinde; olay günü rahatsızlığı nedeni ile Nervium isimli ilaçtan bir adet içtiğini, herhangi bir etki göstermediği için 4-5 tane daha içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Sürücü 1988 doğumlu U.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1987 doğumlu M.T. sevk ve idaresindeki tescilsiz motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile SDÜ Tıp Fakültesinde tedavisine devam edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş, gözaltına alınan U.S., mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca serbest kalmıştır.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Fatih Mah.
Müşteki 1992 doğumlu Z.A. müracaatında; erkek arkadaşı olan şüpheli 1986 doğumlu M.K. nin, aralarında çıkan tartışmada kendisini darp etiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
DavrazMah.
1954 doğumlu H.A. ifadesinde; spiral makinesi ile balkon demirini düzeli sırada parmağını kesmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alı Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Karaağaç Mah.
Müşteki 1980 doğumlu V.K. müracaatında; evinin önünde park halinde bulunan 07 plakalı aracının 3 adet lastiği kesilmek sureti ile zarar verilmiş olduğunu, eski öğrencileri olan 19' doğumlu M.R.K. ile 1992 doğumlu U.C.K. den şüphelendiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheliler ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

ATABEY İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Yeni Mah.
Müşteki 1991 doğumlu S.K müracaatında; kardeşi olan şüpheli 1986 doğumlu F.K. nin kendisini darp etiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphenin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Birlik Mah.
Sürücü 1939 doğumlu İ.H.E. sevk ve idaresindeki 34 plakalı araç ile hızlı girdiği virajı alamayarak cami duvarına çarpması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Görgü Cami Mah.
Olay günü 1992 doğumlu T.Y. nin 44 adet Lustral, 2 adet Xanax ile 2 adet Prozac isimli ilaçlardan içerek intihara teşebbüs ettiği ve hayati tehlike mevcudiyeti ile Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

373 araç kontrol edilmiş, 129 araç sürücüsüne 129 adet ceza tutanağı karşılığı 18.507.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 7 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.