Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah
Şüpheli 1988 doğumlu Y.O.U sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 1995 doğumlu H.A.Ş. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Bağlar Mah.
Müşteki 1980 doğumlu A.C. müracaatında; bir yıldır birlikte yaşadığı şüpheli 1987 doğumlu M.Ç. den ayrılmak istemesi üzerine tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Pirimehmet Mah.
Olay günü, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 1979 doğumlu A.G. ile 1985 doğumlu A.U. nun birbirlerini darp ettikleri, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı A. U.'nun davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Vatan Mah.
1986 doğumlu G.D. ifadesinde; olay günü bir miktar alkol aldıktan sonra eve giderken dengesini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, 50.7 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Halife Sultan Mah.
Olay günü şüpheli evine giden eşi 1980 doğumlu D.İ. yi darp ettiği, 1977 doğumlu M.İ. nin, kendisinden habersiz babasının alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Kutlubey Mah.
Olay günü arkadaş olan 1992 doğumlu O.Ö. ile 1993 doğumlu F.Ö. arasında çıkan tartışmada birbirlerini darp ederek tehdit ve hakaretlerde bulundukları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih Mah.
Sürücü 1983 doğumlu M.Y.D. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1960 doğumlu GT. sevk ve idaresindeki plakalı aracın çarpışması neticesi sürücüler ile birlikte 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1984 doğumlu R.G.G. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HAKARET
Kutlubey Mah.
Müşteki 1979 doğumlu F.E.G. müracaatında; şüpheli 1987 doğumlu D.M.ye ait işyerinde parfümlere baktığını, almadan çıktığı için el kol hareketleri ile hakarete maruz kaldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise müştekinin yanlış anlamış olduğunu, suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                        İLÇELER

KEÇİBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hasan Bey Mah.
Şüpheli 1958 doğumlu Ş.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir
halinde iken bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 2000 doğumlu H.T. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Birlik Mah.
1941 doğumlu M.A.Ö. ifadesinde; yolda yürüdüğü sırada ayağının taşa
takılarak düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Kerkük Mah.
Müşteki 1961 doğumlu Ü.Y. müracaatında; eve alkollü gelen eşi 1967 doğumlu O.Y. nin tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA
Orta Mah
Müşteki 1957 doğumlu Ş.C. müracaatında; akaryakıt borcundan dolayı 61 plakalı aracını şüpheli 1978 doğumlu B.G. ye rehin bıraktığını ancak borcunu ödedikten sonrada aracını iade etmediğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, bahse konu araç şüpheliden alınarak müştekiye teslim edil olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

328 araç kontrol edilmiş, 113 araç sürücüsüne 113 adet ceza tutanağı karşılığı, 15.998,00 TL para cezası yazılmış olup, 7 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.