Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2011 10:23
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Bağlar Mah.
1988 doğumlu M.B ifadesinde; evde yalnız kaldığı için bunalıma girdiğini ve sayısını ile isimlerini hatırlamadığı bir avuç ilacı içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Pirimehmet Mah.
Olay günü şüpheli 1989 doğumlu F.T. nin, kendisini nişanlısından ayırdığı gerekçesi ile babası olan müşteki 1952 doğumlu A.T. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Yedişehitler Mah.
1 Müşteki 1987 doğumlu H.D. müracaatında; olay günü düşmesi neticesi yaralanan kızı için ambulans çağırdığını, ambulansı gören ayrı yaşadığı eşi 1986 doğumlu M.A.D. nin kendisini sorumlu tutarak darp etiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda darp cebir izinin bulunmadığı, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI 
Pirimehmet Mah.
Sürücü 1964 doğumlu İ.T. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken cadde üzerinde U dönüşü yapmak isteyen sürücü 1967 doğumlu M.E. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araca daha sonrada sürüklenerek müşteki 1977 doğumlu H.Ö.Ç. ye ait park halindeki 32 plakalı araca çarpması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı sadece motosiklet sürücüsünün davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT
Sidre Mah.
Müşteki 1969 doğumlu A.K. müracaatında; evinin önüne araç park eden şüpheli 1987 doğumlu S.Ç. den kaldırmasını isteyince tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI 
Fatih Mah.
Sürücü 1983 doğumlu HY. sevk ve idaresindeki 63 plakalı aracı ile kavşak içerisinde kırmızı ışıkta bekleyen sürücü 1978 doğumlu M.Ç. sevk ve idaresindeki yabancı plakalı araca arkadan çarpması neticesi yabancı plakalı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1983 doğumlu S.Ç. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Yedişehitler Mah.
Olay günü, 1968 doğumlu Y. A. T ve oğlu, 1992 doğumlu M. T ile kayınbiraderi 1988 doğumlu F. A arasında, eskiye dayalı husumet yüzünden çıkan tartışma neticesi darp olayı meydana geldiği, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Keçeci Mah.
Şüpheli 1988 doğumlu H. G' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, müşteki 1988 doğumlu H. T' nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araca çarpması neticesi, her iki araç sürücüsü ile 32 plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan 1984 doğumlu A. E T' nin yaralandığı anlaşılmış, tarafların hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MÜŞTEMİLAT YANGINI
Ayazmana Mah.
Olay günü, 1949 doğumlu M. Y' nin bahçesindeki kuru otların tutuşmasıyla başlayan yangının, evinin önüne istiflediği plastik ve ahşap sebze kasalarına sirayet ederek tamamının yanmasına neden olduğu, yangının çıkış sebebinin ise anlaşılamadığı bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Karaağaç Mah.
Olay günü müşteki 1975 doğumlu A. P' nin, tarihten 2 yıl önce oturmakta olduğu mahalleye komşuları ile bayramlaşmak için gittiği sırada, önceden husumetli olduğu şüpheli 1941 doğumlu O. K ile karşılaşması üzerine, aralarında tehdit ve hakaret olayının yaşandığı anlaşılmış, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Karaağaç Mah.
şüpheli 1986 doğumlu H. E D' nin, sevk ve idaresindeki 34 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, tıkanmış kavşağın açılmasını bekleyen 1975 doğumlu S. B' nin sevk ve idaresindeki, yabancı plakalı araca arkadan çarpması neticesi maddi hasar meydana gelmiş, şahsın davacı olduğu anlaşılmış, darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Davraz Mah.
Şüpheli 1951 doğumlu İ. B' nin, sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, başka bir aracı sollamakta olan, 1979 doğumlu N. Ş' nin sevk ve idaresindeki, 32 plakalı aracı sollamaya çalışırken, bu araca çarpması neticesi maddi hasar meydana geldiği anlaşılmış, tarafların darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                               İLÇELER

AKSU İLÇESİ

KASTEN YARALAMA, HAKARET
Bucak Mah.
Olay günü 1953 doğumlu H.Ç., kendisine küfür eden eniştesi 1944 S.Ş.'ye yumruk vurmak sureti ile darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Pazarcık Mah.
Olay günü 1991 doğumlu B.D., düğünde bulundukları sırada kız arkadaşına laf attığı gerekçesi ile kendisine saldıran 1991 doğumlu E.K.'yi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Kızılçıbık Mah.
Olay günü mağdur 2007 doğumlu N.N. nin, tuz ruhu içmesi neticesi zehirlendiği, hayati tehlike mevcudiyeti ile müşahede altında tutulduğundan ifadelerin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Sanayi Mah.
Olay günü 1965 doğumlu M.Y. nin, eşi 1968 doğumlu A.Y. yi darp etmesi üzerine haber verdiği babası 1945 doğumlu M.Ç. ve kardeşi 1970 doğumlu A.Ç. nin gelerek oğlu 1989 doğumlu S.Y.'nin de iştiraki ile M.Y.'yi darp ettikleri, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hamam Mah.
Şüpheli 1960 doğumlu R. A' nın sevk ve idaresindeki, 61 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, yaya olarak aniden yola çıkan 2002 doğumlu M. A isimli çocuğa çarpması neticesi, mağdurun yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, araç sürücüsünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, davacı ve şikayetçinin olmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GELENDOST İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
17 Eylül Mah.
Olay günü 1986 doğumlu K.G.'nin, hakkında asılsız dedikodular çıkarttığı gerekçesiyle kendisi ile konuşmak isteyen 1978 doğumlu N.K.'yı darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Toki Konutları
Olay günü mağdur 2010 doğumlu E.B. nin üzerine vitrin camının düşmesi
neticesi burun ucunun kesilerek hafif şekilde yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için Isparta'ya sevk edildiğinden ifadelerin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
HacıköyMah
Şüpheli 1984 doğumlu B. A' nın sevk ve idaresindeki, 06 plaka sayılı kamyonetle seyir halinde iken, aracın güneşliğini indirmeye çalıştığı sırada, direksiyon hakimiyetini kaybedip, yoldan çıkarak, tarla içindeki ağaca çarpması neticesi meydana gelen kazada, araçta yolcu olarak bulunan 1954 doğumlu Y. A, 1953 doğumlu F. A ve 1982 doğumlu R. D' nin yaralandığı anlaşılmış, şüphelinin darp alkol yok, müştekilerin hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporları alınmış, olayla ilgili şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

MALA ZARAR VERME
UlvikaleMah.
Olay günü, şüpheli 1992 doğumlu A. A' nin sevk ve idaresindeki, 03 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, müşteki 1974 doğumlu T. B' nin, park halindeki 32 plaka sayılı aracına çarparak kaçtığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, şüphelinin darp yok, 221 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
SalurMah.
OLAYIN ÖZETİ:Olay günü, eşi 1967 doğumlu A. K tarafından darp edilen müşteki 1968 doğumlu N. K' nin burun kırığı ve kafa travması geçirerek, İsparta' ya sevk edilmesi nedeniyle ifadesinin alınamadığı, şüphelinin ise, tartıştıkları eşinin merdivenden düşmesi neticesi oğlu tarafından hastaneye kaldırıldığını beyanla suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, darp yok, 136 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Saray Mah.
1988 doğumlu F.G. ifadesinde; bisiklet bindiği sırada düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Cumhuriyet Mah.
Olay günü mağdur 2011 doğumlu E.K. nin, kaldırımdan düşerek başını çarpması neticesi yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile Gülkent Devlet Hastanesine sevk edildiğinden ifadelerin alınmadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.