Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Turan Mah.
Olay günü şüpheli 1960 doğumlu M.S. nin, asansör ile eşya taşıdıkları gerekçesi ile müştekiler 1986 doğumlu O.G. ve 1960 doğumlu A.G. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, müştekilerin davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE TEHDİT
Keçeci Mah.
Olay günü alacak verecek meselesi yüzünden 1968 doğumlu A.S. ile 1970 doğumlu F.B. arasında çıkan tartışmada birbirlerini darp ettikleri, davacı ve şikayetçi oldukları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bağlar Mah.
Şüpheli 1975 doğumlu N.O.D. sevk ve idaresindeki 07 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan mağdur 2008 doğumlu M.A. ya çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Batıkent Mah
Sürücü 1962 doğumlu T.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1978 doğumlu H.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan mağdur 1998 doğumlu S.S.nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET VE MALA ZARAR VERME
Modernevler Mah.
Müşteki 1983 doğumlu M.A. müracaatında; boşanma davası açtığı eşi 1975 doğumlu H.A. ile 3 aydır ayrı yaşadığını, olay günü markete gittiği sırada konuşmak için yanın geldiğini ancak kabul etmeyince kendisini darp ederek telefonunu yere atmak sureti ile kırdığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelin de olayı doğruladığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

TAKSİRLE YARALAMA
Menderes Mah.
Olay günü şüpheli 1975 doğumlu M.B. ye ait düğünde patlatılan havai fişek parçasının, mağdur 2000 doğumlu K.T. nin koluna isabet etmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Selçuklu Mah.
Olay günü 1944 doğumlu T.K. nin, dua okumak için mezarlığa gittiği sırada dengesini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bağlar Mah.
Şüpheli 1950 doğumlu O.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarpması neticesi araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar 1953 doğumlu HA. ve 1946 doğumlu A.Ş. nin yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

281 araç kontrol edilmiş, 104 araç sürücüsüne 104 adet ceza tutanağı karşılığı 13.200.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.