Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Emre Mah.
Sürücü 1988 doğumlu C.Y. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile sürücü 1993 doğumlu H.K. sevk ve idaresindeki tescilsiz motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı motosiklet sürücüsünün davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT, HAKARET VE RAHATSIZ ETME
HahkentMah.
Müşteki 1976 doğumlu D.F.F. müracaatında; boşandığı eşi olan şüpheli 1976 doğumlu A.M.U. nun evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise mahkeme kararına istinaden velayeti annelerine verilen çocuklarını görmek için geldiğini ancak çocukları kendisine göstermediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Gülistan Mah.
1981 doğumlu A.F. ifadesinde; olay günü morali bozuk olduğu için sayısını ve isimlerini hatırlamadığı ilaçlardan içtiğini, üzerine de alkol alınca rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Anadolu mah.
1982 doğumlu Z.K. ifadesinde; otobüs durağının yanında bulunduğu sırada başının döndüğünü ve yere düşerken kolunu demire çarpması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, HAKARET
Anadolu mah.
Olay günü şüpheli 1981 doğumlu A.A. nın, aralarında husumet bulunan köylüsü 1971 doğumlu M.G ile karşılaşmaları üzerine çıkan tartışmada darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                               İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

İŞ KAZASI
Sanayi Mah.
Müşteki 1990 doğumlu S.Ö. ifadesinde; şüpheli 1973 doğumlu O.E. ye ait işyerinde ağaç kestiği sırada elini hızara kaptırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Sanayi Mah.
Olay günü şüpheli 1965 doğumlu M.Y. nin, iş ortağı olan müşteki 1986 doğumlu F.G. ile anlaşmazlık yüzünden aralarında çıkan tartışmada darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Altınkum Mah.
Sürücü 1992 doğumlu A.İ.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 1998 doğumlu İ.Ş. ye çarpması neticesi yaraladığı, mağdur hayati tehlike mevcudiyeti ile İsparta'ya sevk edildiğinden ifadelerin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

ORMAN YANGINI
Altınkum Mah.
Olay günü Altınkum Mahallesi Nafiz Yürekli Anadolu Otelcilik ve Uygulama okulu arkasında bulunan ormanlık bölgede yangının çıktığı ve yaklaşık 1100 m2 civarında makilik alanın yanarak zarar gördüğü, Orman Müdürlüğü ve 110 görevlilerinin soğutma çalışmasını tamamladıktan sonra düzenledikleri raporda her hangi bir sabotaj ve kastın bulunmadığı belirtilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

GELENDOST İLÇESİ

EV YANGINI
Kırevler Mah.
Olay günü elektrik kontağından çıkan yangında elektrik kablosunun yanarak evin duvar ve tavan kısımlarında is oluşturduğu ve dumandan etkilenen ev sakinleri 2009 doğumlu E.M., 1983 doğumlu M.M. ile 1987 doğumlu S.M. nin de hastaneye kaldırıldıkları, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Başkoz Mah.
1939 doğumlu U.T. ifadesinde; bahçesindeki ceviz ağacına çıkmak isterken bastığı dalın kırılması neticesi düşerek yaralandığım, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bağlar Mah.
Şüpheli 1989 doğumlu G.S. sevk ve idaresindeki 34 plakalı araç ile seyir halinde iken bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 2002 doğumlu H.C.K. ya çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

339 araç kontrol edilmiş, 122 araç sürücüsüne 122 adet ceza tutanağı karşılığı, 18.229.00 TL para cezası yazılmış olup, 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.