Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

GENEL GÜVENLİĞİ TEHLİKEYE SOKMA VE TAKSİRLE YARALAMA
Vatan Mah. 4103 Sok. No:2
Olay günü şüpheli 1966 doğumlu A.Ö. ye ait düğünde atılan havai fişek kıvılcımlarının müşteki 1992 doğumlu A.G. nin elbisesinin üzerine düştüğü ve elbisenin yanması neticesi bacağında hafif şekilde yanıkların oluştuğu, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Olay günü. 2006 doğumlu M. C isimli çocuğun annesi ile birlikte yürürken, bir an annesinin elini bırakarak karşıya geçmeye çalıştığı sırada, şüpheli 1989 doğumlu S. Ç' nin, sevk ve idaresindeki elektrikli bisikletle çarpması neticesi yaralandığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Işıkkent Mah.
Sürücü 1988 doğumlu A.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1989 doğumlu G.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 32 plakalı araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan 1989 A.Y. ile 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 1997 doğumlu B.S. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HUZUR VE SÜKUNU BOZMA
Işıkkent Mah.
Müşteki 1983 doğumlu B.C. müracaatında; ayrılmak üzere olduğu eşi 1984 doğumlu E.C. nin sürekli telefon ile arayarak rahatsız ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise aralarındaki sorunları çözmek için aradığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Sürücü 1985 doğumlu M.Ö. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile sürücü 1983 doğumlu S.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 07 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1955 doğumlu E.K. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Sürücü 1991 doğumlu O.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1928 doğumlu M.İ.Ş. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih Mah.
Olay günü düğün konvoyuna katılan sürücü 1984 doğumlu V.A. sevk ve idaresindeki 34 plakalı araç ile sürücü 1945 doğumlu M.Ö. sevk ve idaresindeki 06 plakalı aracın çarpışması neticesi 06 plakalı araç sürücüsünün yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Bağlar Mah.
Müşteki 1993 doğumlu M. H. Z müracaatında, ağabeyinin sürekli kendisini dövdüğünü, olay günü ağabeyinin sorduğu bir soruya cevap vermeyip, muhatap olmamasını isteyince, kendisini darp ederek, hakarette bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1987 doğumlu M. Z ifadesinde, sürekli eve alkollü gelen kardeşi ile aralarında tartışma çıkınca, uyarı amaçlı tokatladığını, ancak hakaret etmediğini beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Karaağaç Mah.
Şüpheli 1954 doğumlu S. Y* nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletle, şüpheli 1987 doğumlu e. S' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi. motosiklet sürücüsü yaralanmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr raporu alınmış, birbirlerinden davacı olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Bahçelievler Mah
Müşteki 1949 doğumlu A. Ö müracaatında, yanında çalışmış olduğu F. B' nin alacağını vermeyerek, kendisini otogara bırakıp gittiğini, telefonla parasını tet istediğinde, tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, darp alkol yok, şeklinde dr. rap alınmış, şüpheli ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini, kimseye borcu bulunmadığını beyan ettiği anlaşılr darp yok, 105 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                        İLÇELER

GELENDOST İLÇESİ

YARALAMA VE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI
Gelendost Bağıllı Arası 82. km
Şüpheli 1944 doğumlu H. H Ö' nün sevk ve idaresindeki, 42 plaka sayılı araçla, şüpheli 1963 doğumlu a. Ç' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi, her iki araç sürücüsü ile 42 plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan müştekilerin yaralandığı anlaşılmış, çeşitli hastanelerde tedavisi süren yaralılardan, 1913 doğumlu A. Ö' nün, sevk edildiği SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde ex olduğu bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARARALANMA
Birlik Mah.
1954 doğumlu M.A. ifadesinde; eşya taşıdığı sırada kanyondan düşmesi neticesi yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda ha; tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

İŞ KAZASI
Eski Sanayi Sitesi
Olay günü, mağdur 1998 doğumlu R. Ç' nin, çalışmakta olduğu konfeksiyon atölyesinde, monta makine ile demir düğme çakarken, düğmenin sıçraması neticesi kulağından yaralandığı, hayati tehlikesinin olmadığı, davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Zafer Mah.
Müşteki 1960 doğumlu Ş. K müracaatında, sürekli tartıştıkları eşinin alkollü olarak eve gelip, kendisini darp etmeye başlayınca, oğlunun kız arkadaşının ayırdığını, eşi hakkında davacı olduğunu beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1959 doğumlu H. K' nin suçlamaları kabul etmediği anlaşılıp, darp yok, 172 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Uspet Petrol önü. 
Şüpheli 1986 doğumlu M. K' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletle seyir halinde iken, yoldaki mucurlardan dolayı sürüş hakimiyetini kaybederek, motosikleti yan yatırması neticesi kazanın meydana geldiği, olayda kendisi ve motosiklette yolcu olarak bulunan 1989 doğumlu Ö. K' nin yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, birbirlerinden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Akköprü Mevki
Olay günü şüpheliler 1978 doğumlu M.M. ve 1975 doğumlu A.M. nin gazinoya eğlenmek için gelen ve alkolün etkisi ile taşkınlık yaparak diğer müşterileri rahatsız eden müşteki darp ettikleri, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğ anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

391 araç kontrol edilmiş, 150 araç sürücüsüne 150 adet ceza tutanağı karşılığı, 18.327.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.