Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2011 00:20
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                            ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                              
İL MERKEZİ

KASTEN KENDİNİ YARALAMA, MALA ZARAR VERME
Gülistan Mah.
Müşteki 1972 doğumlu H. Ö müracaatında, alkollü bir şekilde eve gelmesi nedeniyle tartıştıkları oğlunun, balkon kapı camını eliyle kırarak yaralandığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1989 doğumlu M. Ö olayı doğrulamış, hayati tehlikesi yok, 167 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1975 doğumlu N.D. müracaatında; komşuları olan şüpheliler 1965 doğumlu M.A. ve 1973 doğumlu N.A. nın arkalarından konuştuğunu iddia ederek tehdit ve hakaretlerde bulunduklarını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA
Karaağaç Mah.
Müşteki 1971 doğumlu O.K. müracaatında; evini boyatmak için şüpheli 1967 doğumlu R.A. ile 500 TL'ye anlaşarak malzeme alması için 300 TL verdiğini ancak hem evini boyamadığmı hem de parasını vermediğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli de olayı doğrulayarak, parası olduğunda ödeyeceğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

5846 SAYILI FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNUNA MUHALEFET
KutlubeyMah.
Olay günü bir ihbarı değerlendiren ekiplerimizin, kargo ile gönderilen bir
koliyi takip ederek şüpheli 1978 doğumlu Ö.Ç. ye ait işyerine teslim edilmesi üzerine kolinin şüpheliye açtırıldığı ve içerisinden 200 adet bandrolsüz kitabın çıktığı ve aynı gün işyerinde yapılan aramada ise 5 adet bandrolsüz, 42 adette sahte bandrollü kitap bulunarak el konulmuş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih Mah.
Sürücü 1971 doğumlu M.B. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1972 doğumlu B.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
ÇünürMah.
OLAYIN ÖZETİ: 1978 doğumlu H.K. ifadesinde; İzmir Ödemiş ilçesinde çiftçilikle uğraştığını ve olay günü damızlık ağaçlardan aşı gözü almak için İsparta'ya geldiğini, budama yaptığı sırada bağ makasının elini kesmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
GülevlerMah.
Şüpheli 1985 doğumlu S. G' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletle, şüpheli 1949 doğumlu M. E. Ç' nin, sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi, motosiklet sürücüsünün yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Karaağaç Mah.
Müşteki 1978 doğumlu A. K ifadesinde, inşaatın üst katlarına vinç yardımı ile tuğla çekerken, sol el işaret parmağını vinç zincirine sıkıştırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1965 doğumlu M. D ifadesinde, olayı görmediğini işçinin kendi hatası olduğunu beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

İstiklal Mah.
Olay günü, şüpheli 1990 doğumlu O. A' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikleti ile seyrederken, kaldırımdan aşağı inen, 2005 doğumlu E. B ile annesi 1967 doğumlu N. B' ye çarpması neticesi, şahısların yaralandıkları anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, şüphelinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, birbirlerinden davacı olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                            İLÇELER

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Cumhuriyet Mah.
Olay günü mağdur 2006 doğumlu A.T. nin, bindiği bisikletten düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Cumhuriyet Mah.
Olay günü, 2010 doğumlu H. H. S isimli çocuğun, evinin balkonunda oynadığı sırada, 2,5 metre yükseklikteki balkondan düşerek yaralanması neticesi, ailesi tarafından hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesinin bulunmadığı, davacı ve şikayetçinin olmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Süleyman Demirel Mah.
Olay günü şüpheli 1990 doğumlu H.A. nm, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı 1992 doğumlu E.A. ya sinirlenerek darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

MALA ZARAR VERME
Orta Mah.
Müşteki 1987 doğumlu U.A. müracaatında; 32 plakalı aracını satması için verdiği şüpheli 1987 doğumlu H.V. nin, işlettiği otoparkta camı kırık ve bazı parçaları sökülmüş vaziyette gördüğünü beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise araç arızalı olduğu için tamir amaçlı söktüğünü beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Kabaağaç Mah.
Şüpheli 1961 doğumlu M. K" nin, İzmir ilinde ikamet edip, 5 gün önce babasının evine gelen ablası 1953 doğumlu Ş. Ö' ye, babasına bakmak için değil, parasını yemek için geldiğini söylediği, bilahare yoğurt yeme meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışma neticesi, darp olayının yaşandığı anlaşılmış, Ş. Ö' nün hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer şüphelinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pazaraşağı Mah.
Olay günü, şüpheli 1984 doğumlu R. Y' nin, bisikletle seyir halinde iken, dengesini kaybederek, yere düşmesi neticesi yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

BİSİKLET HIRSIZLIĞI
Pazaryukarı Mah.
Müşteki 1968 doğumlu N. K müracaatında, PTT önünden çalınan ve faturası bulunmayan, Passenger marka bisikletinin, kendisine ait olduğunu söyleyen 1950 doğumlu R. B isimli şahıs tarafından, M. İ' nin tamirat dükkanına bırakıldığını öğrenerek işyerine gittiğinde, şahsın bisikletini vermemesi üzerine şikayetçi olduğu anlaşılmış, M. İ' nin vermiş olduğu bilgiye istinaden, bisiklet sahibi olan müştekiye teslim edilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TRAFİK KAZASI
Abacılar Mah.
Olay günü alkollü olarak araç kullanan sürücü 1963 doğumlu OY. sevk ve idaresindeki 07 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek orta reflije çarpması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

416 araç kontrol edilmiş, 141 araç sürücüsüne 141 adet ceza tutanağı karşılığı 19.897.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 14 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.