Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

İŞ KAZASI
Yayla mah.
Müşteki 1977 doğumlu C.Ş.müracaatında; olay günü inşaatta kolonlar için demir büktüğü sırada, demir parçasının fırlayarak yüzüne gelmesi neticesinde yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1985 doğumlu A.K.K.olayı sonradan öğrendiğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Vatan Mah.
Müşteki 1937 doğumlu Z.D.müracaatında; olay tarihinde yapmış olduğu şaka nedeniyle şüphelilerin kendisine tehdit ve hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheliler 1966 doğumlu H.Ç ile 1966 doğumlu F.Ç.ifadesinde haklarındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Vatan mah.
1976 doğumlu M.S. ifadesinde, olay günü psikolojik rahatsızlığından dolayı depresyona girerek 8 adet Larkope isimli antibiyotik ile Delta FC isimli haşere ilacından bir miktar içtiğini ve babası tarafından hastaneye götürüldüğünü, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Sermet Mah.
1988 doğumlu NY. ifadesinde; Üniversiteyi bitirdikten sonra iş bulamadığı için bunalıma girdiğini ve jiletle bileğinden kesmek sureti ile intihara teşebbüs ettiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Şüpheli 1959 doğumlu A.D.sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan müşteki 1937 doğumlu A.K.ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                          İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Kubbeli Mah. Kırkayak Cad.
Müşteki 1964 doğumlu N.Ö.müracaatında; eşinin son bir yıldır kendisine şiddet uyguladığını, olay günü de sebepsiz yere darp etiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda darp cebir izinin bulunmadığı anlaşılmış, şüpheli 1957 doğumlu M.Ö. ise, eşinin başka bir erkekle kendisini aldattığını düşündüğü için aralarında tartışma çıktığını, kesinlikle darp etmediğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GÖNEN İLÇESİ

HAKARET
Alacamescit Mah
Müşteki 1959 doğumlu K.A.müracaatında; şüphelinin motosikletle yanından geçtiği sırada kendisine kangal köpeği diyerek hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş. şüpheli 1979 doğumlu G.A.nın ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Birlik mah.
1983 doğumlu A.G. ifadesinde, olay günü kızının merdivenlerden düşmesi nedeniyle eve gelen kocasının sen sorumlusun diyerek sinkaflı küfür etmek suretiyle hakaret, tokat vurarak kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, yüzde ve dudaklarda ağrı olduğu şeklinde Dr. raporu alınmış, 1973 doğumlu M.G. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu düzenlenmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

355 araç kontrol edilmiş, 112 araç sürücüsüne 112 adet ceza tutanağı karşılığı 21.671.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.