Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2011 10:58
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

EV YANGINI
Sermet Mah.
Olay günü şüpheli 1993 doğumlu A.B.K. nin, müşteki 1945 doğumlu A.Y.B. ye ait evde kiracı olarak oturduğu ve mutfakta yemek yaptığı sırada tüp hortumunun çıkması neticesi mutfak dolaplarının kısmen yanarak zarar gördüğü, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Keçeci Mah.
Olay günü Müşteki/Şüpheli 1984 doğumlu Ü.E tarafından yakılan sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hastaneye götürülen mağdur 2010 doğumlu İ.A.S.E ve 2006 doğumlu İ.S.E. ile Ü.E.'nin yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikeleri yoktur şeklinde dr. raporları alınmış, Ü:E. ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Doğancı Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu S.C. nin, ocak üzerinde kaynamakta olan çaydanlığı asıldığı ve içerisindeki sıcak suyun üzerine dökülmesi neticesi vücudunun çeşitli yerlerinde yanıkların meydana geldiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE TEHDİT
Bağlar Mah.
Olay günü komşu olan şahıslar 1985 doğumlu A.K. ile 1987 doğumlu R.D. ve 1965 doğumlu Ş.A.D. arasında araç park etme konusunda çıkan tartışma neticesi birbirlerini darp ettikleri ve A K'nın diğer şüphelileri bıçakla tehdit ettiği, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

Işıkkent Mah.
Sürücü 1953 doğumlu A.Ç. sevk ve idaresindeki 09 plakalı araç ile sürücü 1953 doğumlu A.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 09 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 1958 doğumlu K.Ç. ile torunu 2010 doğumlu E.P.'nin yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Ayazmana Mah.
Olay günü şüpheli 1983 doğumlu S.Ç. nin, kıskançlık yüzünden çıkan tartışma neticesi eşi 1983 doğumlu F.Ç. yi darp ettiği alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Şüpheli 1954 doğumlu H.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan müşteki 1993 doğumlu S.T. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Fatih Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu E.E.E. nin, temizlik deterjanından içmesi Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, olaydan dolayı neticesi zehirlendiği, alınan kişinin şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Davraz Mah.
Müşteki 1977 doğumlu G.S inşaatında şüpheli 198 neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr ifadesinde; fabrikada yeni yapılan bölümün doğumlu A.B.O. adına çalıştığı sırada asansör ile çelik konsül arasına elinin sıkışması Raporunda hayati
tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Anadolu Mah.
Müşteki 1993 doğumlu B.B. müracaatında; şüpheli 1954 doğumlu CY. ye ait işyeri önünde arkadaşını beklediği sırada küfür ederek tehditlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise müştekinin, yediği dondurma ambalajını ve sigara izmaritlerini işyeri önüne atarak kirlettiği için sadece uyardığını, gönderilmiştir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI VE TEHDİT
Bahçelievler Mah
Müşteki 1988 doğumlu B.B. müracaatında; 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken arkasından gelen 32 plakalı aracın yol vermediği gerekçesi ile kasıtlı olarak çarptığını ve sürücüsünün de tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1989 doğumlu M.Y. nin ise suçlamaları kabul etmediği ancak araçlar üzerinde yapılan görgü tespitin olayı doğruladığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HUZUR VE SÜKUNU BOZMA.
Ayazmana mah.
Müşteki 1987 doğumlu F.N.E. müracaatında; olay günü kendisini telefonla arayan bir şahsın ayazmana tuvaletine hakkında kötü sözler yazdığını, kendisi ile tanışmak istediğini belirterek rahatsız ettiğinden davacı olmuş, şüpheli 1979 doğumlu S.A.hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Modernevler Mah.
Şüpheli 1975 doğumlu Ş.A.'nın sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçl Şüpheli 1959 doğumlu O.K.' nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda sürücüler ile 32 plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan mağdur 2003 doğumlu Ş.A. nin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, taraflar alınan ifadesinde davacı oldukları anlaşılmış, hayati tehlikeleri yok, sürücülerin alkolsüz oldukları şeklinde dr. raporları alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
ÇünürMah.
Olay günü şüpheli 1980 doğumlu Y.B.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla geri geri seyir halinde iken, yaya müşteki 1973 doğumlu F.A. ya çarpmasıyla, müştekinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, müştekinin hayati tehlikesi yok, sürücünün darp cebir ve alkol yok şeklinde dr. raporları alınmış, müşteki ifadesinde davacı olduğunu beyan etmiş, şüphelinin ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İstiklal Mah.
Olay günü şüpheli 1990 doğumlu M.Ç.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken, yaya olarak yolun karşısına geçmek isteyen mağdur 1998 doğumlu M.T.ye çarpması sonucunda mağdur ve şüphelinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, mağdur ve şüphelinin hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporları alınmış, taraflar ifadesinde birbirlerinden davacı olmadıklarını beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                 İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Cami Mah.
Olay günü 1926 doğumlu M.K.'nin düşmesi neticesi yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TEHDİT
Bağlar mah.
Müşteki 1982 doğumlu M.K. müracaatında; kız kardeşini şüphelinin istediğini, ailesinin onay vermediğini, buna istinaden hakkında husumet beslediğinden, olay günü kız kardeşinin bir başkası ile nişanlandığı sırada şüphelinin kendisini telefonla arayarak ve mesaj çekerek tehdit ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1985 doğumlu A.Ç.ifadesinde suçunu samimi olarak itiraf etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

HAKARET
Alcıklar mah.
Müşteki 1970 doğumlu A.Y.müracaatında; olay günü şüphelinin telefonla kendisini arayarak ilköğretim okuluna yapılan öğrenci servisinden çık dediğini, çıkamayacağını söylediğinde kendisine sinkaflı küfür ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1985 doğumlu G.Y. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kıbrıs Mah.
Sürücü 1947 doğumlu M.G. sevk ve idaresindeki 06 plakalı araç ile sürücü 1980 doğumlu H.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücünün yaralandığı ve hayati tehlike mevcudiyeti ile İsparta Gülkent Devlet Hastanesine sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Zincirli Mah.
1990 doğumlu A.A. ifadesinde; merdivenlerden indiği sırada ayağının takılması neticesi düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Görgü Cami mah.
Olay günü şüpheli 1970 doğumlu N.B.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla geri geri seyir halinde iken, 1959 doğumlu D.Ç ye çarpması sonucunda, müştekinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr. raporu alınmış, taraflar ifadesinde birbirlerinden davacı olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

455 araç kontrol edilmiş, 107 araç sürücüsüne 107 adet ceza tutanağı karşılığı 26.030.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 4 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.