Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2011 00:50
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

SOBADAN ZEHİRLENME
Yedişehitler Mah.
Olay günü şüpheli 1949 doğumlu H.Ç. nin sobasını yaktığı ve aynı bacayı kullandıkları için komşusunun evine sızan gazdan mağdurlar 2001 doğumlu R.D.Ö. ve 2005 doğumlu Ş.N.Ö. nün zehirlendikleri, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, müşteki 1977 doğumlu O.Ö. nün davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Batıkent Mah.
Olay günü şüpheli 1984 doğumlu R.B. nin, ekmek yapma konusunda annesine yardım etmeyen eşi 1988 doğumlu A.B. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Hisar mah.
1979 doğumlu D.Y. ifadesinde; olay günü elini kapıya sıkıştırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Fatih mah.
Olay günü akli dengesi yerinde olmayan mağdur 1984 doğumlu M.G. nin, alkol aldıktan sonra bileklerini kesmek sureti intihara teşebbüs ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 324 promil alkollü olduğu anlaşılmış, mahkeme kararı ile kısıtlı olmasından dolayı vasisi olan babası 1965 doğumlu H.G. ye teslim edilerek soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1962 doğumlu A. I' nın sevk ve idaresindeki elektrikli bisikletle seyir halinde iken, arkasında araçların birikmesi nedeniyle, ters yönde park halinde bulunan 07 plaka sayılı araç sürücüsüne korna çalması üzerine, şahsın söverek hakarette bulunup, oğlu 1981 doğumlu A. Ö' nün gelerek müştekiyi darp ettiği anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüphelinin suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hisar Mah.
Olay günü, şüpheli 1988 doğumlu N. Ç' nin, sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, sokakta oynamakta olan 2006 doğumlu M. Ö isimli çocuğa çarpması neticesi, yaralanan mağdurun ailesi tarafından hastaneye kaldırıldığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı, davacı ve şikayetçinin olmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Vatan mah.
Şüpheli 1986 doğumlu A. E ifadesinde, bazı sıkıntıları nedeniyle bunalıma girerek, mutfaktan aldığı ilaçtan 7-8 adet içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Bahçelievler Mah
Şüpheli 1977 doğumlu N. Ç ifadesinde, alkollü iken maddi sıkıntıları nedeniyle bunalıma girip depresyon ilacından 12 adet içtiğini, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                             İLÇELER

ATABEY İLÇESİ

6136 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Yeni Mah.
Olay günü E. S' nin, birlikte oturdukları evde babasına ait tabanca olduğunu söylemesi üzerine, şahıstan tabancayı teslim etmesi istenildiğinde, 4 adet 7.65 mm' lik dolu tabanca fişeğini görevlilerimize vererek, tabancayı bulamadığını söylemiş, şüpheli 1950 doğumlu H. S evde tabanca olmadığını, fişeklerin nereden geldiğini bilmediğini beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
Sürücü 1952 doğumlu M.K. sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile sürücü 1966 doğumlu S.Ö. sevk ve idaresindeki 34 plakalı aracın çarpışması neticesi 07 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müştekiler 1926 doğumlu S.K. ve 1955 doğumlu A.K. nin yaralandıkları, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İstasyon Mah.
Şüpheli 1990 doğumlu A.S. sevk ve idaresindeki 20 plakalı araç ile seyir halinde iken hızlı girdiği virajı alamayarak duvara çarpması neticesi araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1992 doğumlu A.K. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

GÖNEN İLÇESİ

KASTEN YARALAMA, HAKARET
Kasap mah. Ara sokak üzeri
Müşteki 1983 doğumlu O. T ifadesinde, 1962 doğumlu K. T isimli şahsın kendisini darp ederek, hakarette bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli ifadesinde, alacağını istediği müştekinin sövmesi üzerine, aralarında kavga çıktığını beyan etmiş, darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Orta Mah.
1991 doğumlu U.A. ifadesinde; olay günü süt vermek için kediyi tuttuğu sırada sağ baş parmağından ısırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Tuzla Mah.
Sürücü 1989 doğumlu R.İ. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1948 doğumlu A.K. sevk ve idaresindeki 43 plakalı aracın çarpışması neticesi sürücüler ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan müştekiler 1963 doğumlu M.İ. ve 1952 doğumlu H.K. nin yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Taşmescit mah.
Olay günü mağdur 2011 doğumlu Z. Ç' nin, evde oynadığı sırada, 10-15 basamaklı merdivenden düşmesi neticesi yaralanarak ailesi tarafından hastaneye kaldırıldığı, hayati tehlikesinin olabileceği, davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Ulvikalemah.
Şüpheli 1992 doğumlu M. B' nin sevk ve idaresindeki motosikletle seyir halinde iken, yaya olarak yürümekte olan 1949 doğumlu N. B' ye çarpması neticesi, şahsın yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şüphelinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Kaşcami Mah.
Olay günü mağdur 2006 doğumlu H.Ö. nün, parkta oynadığı sırada kaydıraktan düşmesi neticesi yaralandığı ve beyin travması nedeni ile SDÜ Tıp Fakültesine sevk edildiğinden ifadelerin alınmadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Görgü Orta mah
Müşteki 1978 doğumlu A. A müracaatında, eşinin başka bir kadınla dost hayatı yaşadığını, bu nedenle eve seyrek gelip gittiğini, olay günü kendisine boşanmak istediğini söyleyince, eşinin "boşanamazsın, ben hayatımı yaşarım, durumu da kabulleneceksin" diyerek kendisini darp ettiğini, ancak şikayetçi olmadığını beyan etmiş, tarafların hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1979 doğumlu Ü. A' nın olayı doğruladığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

388 araç kontrol edilmiş, 140 araç sürücüsüne 140 adet ceza tutanağı karşılığı 17.925.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.