Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Çünürmah.
1992 doğumlu M.K. ifadesinde, olay günü ders çalıştığı sırada başının çok ağrıması nedeniyle iki adet ağrı kesici yuttuğunu, geçmediğini bir tane daha yuttuğunu, midesi bulandığı için hastaneye gittiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, aktif yakınması yok, tüm sistem muayenesi doğal şeklinde Dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE MALA ZARAR VERME
Kutlubey Mah.
Olay günü alkollü olan şüpheliler 1988 doğumlu H.A. ve 1989 doğumlu İ.Y.nin kafeler caddesinde karşılaştıkları müşteki 1992 doğumlu Y.Y. ye saldırarak darp ettikleri, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu, olay esnasında da gözlüğünün kırıldığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Ayazmana Mah.
Sürücü 1971 doğumlu F.G. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1989 doğumlu İ.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesi motosiklet sürücüsünün yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İstiklal Mah.
Sürücü 1977 doğumlu A.Ö. sevk ve idaresindeki 15 plakalı araç ile sürücü 1971 doğumlu Ü.E. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi sürücüler ile birlikte A. Ö.'nün kullandığı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1984 doğumlu İ.Ç. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Fatih Mah.
Müşteki 1971 doğumlu M.U. ifadesinde; şüpheli 1956 doğumlu A.B. ye ait işyerinde çalıştığı sırada elinin, tarak makinesinin fitil kısmına sıkışması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Bahçelievler Mah
Müşteki 1986 doğumlu H.Ö. ifadesinde; olay günü depoda bulunan raflardan ürün indirdiği sırada merdivenden düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                İLÇELER

ATABEY İLÇESİ

MALA ZARAR VERME
Sökmen Mah.
Olay günü şüpheli 1972 doğumlu M.K. nin, alkollü olarak kullandığı 06 plakalı araç ile seyir halinde iken park halinde bulunan müştekiler 1970 doğumlu M.B. ve 1953 doğumlu A.B. ye ait 32 ve 32 plakalı araçlara çarpması neticesi zarar verdiği, müştekilerin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Yeni Mah.
1986 doğumlu R.G. ifadesinde; kendisine ait lokantada bıçakla kıyma poşetini açmak isterken bıçağın kaydığını ve burnunu kesmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Tuzla Mah.
1991 doğumlu A.I. ifadesinde; kız arkadaşı ile olan bazı sorunları yüzünden sinirlerine hakim olamadığını ve cama yumruk atması neticesi elinden yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Bağlar mah.
Mağdur 1993 doğumlu M.A. ifadesinde, olay günü babası ile tartıştığını, tokat atarak kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1970 doğumlu S.A.ifadesinde kızının eve geldiğinde uyardığını, 18 yaşından büyük olduğun söyleyerek kendisine karışamayacağını belirttiğini, kızarak tokat atığını beyan etmiş, mağdurun sağ alın üst kısmında 5cm kadar kışının mevcut olduğu şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Camii Mah.
Olay günü şüpheli 1974 doğumlu M.K. nin, kendisinden kömür alan müşteki 1990 doğumlu İ.Ç. nin borcuna itiraz etmesi üzerine yumrukla darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Yenice mah.
Müşteki 1981 doğumlu O.A.müracaatmda; olay günü tarafından kullanılan cep telefonunu arayan 0 505 271 XX XX numaralı hattın sahibi olan şüphelinin kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1988 doğumlu Y.Ş.nin konuyla ilgili ifadesi alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Camikebir Mah.
Olay günü 1982 doğumlu C.D.'nin alkol aldıktan sonra değişik markalardaki ilaçlardan 8-10 tane içerek intihara teşebbüs ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

MADDÎ HASARLI TRAFİK KAZASI
Abacılar Mah.
Müşteki 1984 doğumlu M.A.G. müracaatında; 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken 32 plakalı traktörün arkadan çarparak kaçtığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, temin edilen şüpheli 1985 doğumlu R.D. nin de olayı doğruladığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Akköprü Mah.
Sürücü 1938 doğumlu A.İ.D. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1936 doğumlu H.A. sevk ve idaresindeki 42 plakalı aracın çarpışması neticesi araçlarda yolcu olarak bulunan müştekiler 1948 doğumlu S.D., 1971 doğumlu T.K., 1987 doğumlu A.A., 1969 doğumlu T.A. mn yaralandıkları, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

140 araç kontrol edilmiş, 62 araç sürücüsüne 62 adet ceza tutanağı karşılığı 6.931.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 1 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.