Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2011 12:40
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Doğancı Mah.
1988 doğumlu H.D. ifadesinde, olay günü
eşi ile iş meselesi yüzünden tartıştığını, olaya sinirlendiğini, yatak odasına giderek kayınvalidesinin kullandığı haptan 15 adet içtiğini, daha sonra durumu eşine anlattığında eşi tarafından hastaneye götürüldüğünü, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Gülistan mah.
Müşteki 1970 doğumlu Z.Z.T. müracaatında; bir süre önce eşinin eski bir öğrencisi ile ilişkisini öğrendiğini, bu nedenle problemler yaşadığını, olay günü muhtarlıkta bulunduğu sırada eşinin gelerek tartıştıklarını ve kendisini burada tehdit hakaret ve darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1970 doğumlu E.T. hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş, müştekinin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ZEHİRLENME
Sanayi Mah.
1986 doğumlu B.K.. ifadesinde, Doktor reçetesi ile kullandığı ilaçtan çarpıntısının olduğu dönemlerde kullandığını, 2 günden fazla kullanmaması gerektiğini, olay günü apartta iken çarpıntısının olması nedeniyle birkaç tane attığını, fayda etmeyince ilaç atmaya devam ederek 5-6 adet içtiğini, rahatsızlandığını ailesi tarafından hastaneye getirildiğini, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi olabileceği şeklinde Dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Anadolu mah.
Müşteki 1986 doğumlu H.T.müracaatında; evli olduğu eşinin daha önceden Antalya ilinde kendisini darp ettiğinden İsparta iline gelerek abisinin evinde kaldığını, olay günü eşinin bu eve gelerek kendisi ile gelmesini istediğini, gitmeyeceğini söylediğini ve polise haber verdiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1985 doğumlu M.A.Ö.ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yayla Mah.
Sürücü 1968 doğumlu N.Ü. sevk ve
idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken kırmızı ışık ihlali yaparak sürücü 1987 doğumlu M.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araca çarpması neticesi her iki araçta da yolcu olarak bulunan müştekiler 1939 doğumlu H.E. ve 1980 doğumlu G.Ç. nin yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TAKSİRLE YARALAMA
Yayla Mah.
Olay günü şüpheli 1971 doğumlu F.Ö. nün, daha önce öksürük şurubu şişesi içerisine konulmuş olan makine yağını, yanlışlıkla hasta olan kızı 2004 doğumlu A.İ.Ö. ye içirmesi neticesi zehirlendiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE IÇI ŞİDDET
Gülistan Mah.
Olay günü şüpheli 1967 doğumlu H.Ş. nin, maddi problemler yüzünden çıkan tartışmada kendisine hakaret eden eşi 1972 doğumlu A.Ş. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Gülistan Mah.
Şüpheli 1977 doğumlu B.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1976 doğumlu G.D. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Zafer Mah.
Olay günü şüpheli 1977 doğumlu M.T. nin, başka kadınlarla ilişkisi olduğunu düşünen eşi 1975 doğumlu F.T. yi aralarında çıkan tartışmada darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

HAKARET
Sermet Mah.
Müşteki 1928 doğumlu A.T. müracaatında; vefat eden eşinin evinde oturan damadı 1961 doğumlu K.Y.'nin, veraset durumundan dolayı savcılık kanalı ile çıkarttıkları tahliye kararını görünce hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise hakaret olayının karşılıklı olduğunu ve kendisinin de şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                            İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Yeşilada Mah.
1989 doğumlu P.C. ifadesinde, iş aramak üzere geldiği Eğirdir ilçesinde iş bulamadığını, yerleştiği otel odasında alkol aldığını, Manisa ilinde bulunan eşi ile telefonda tartıştığını, eşinin söylediği sözler nedeniyle sinirlendiğini, alkolün etkisi ile sağ kolunu jilet ile kestiğini, tedavisi için hastaneye gittiğini kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok 320 promüi alkollüdür şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Tuzla Mah.
1949 doğumlu H.Ç. olay günü dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda elini motorlu testereye kestirmesi sonucunda yaralanmış, alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu düzenlenmiş olup. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Hacıköyü Mah.
1982 doğumlu F.A. ifadesinde, olay günü ikametinde yemek yediği esnada mutfakta bulunan avizenin kafasına düştüğünden yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Kaşyukarı Mah.
1992 doğumlu M.Ö. ifadesinde; olay günü arkadaşı ile alkol aldıktan sonra vücudunun çeşitli yerlerine jiletle çizik atmak sureti ile yaraladığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

346 araç kontrol edilmiş, 100 araç sürücüsüne 100 adet ceza tutanağı karşılığı, 15.826,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 2 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.