Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

SOBADAN ZEHİRLENME
Yedişehitler Mah.
Olay günü, 1991 doğumlu M. B. Y öle 1964 doğumlu Z. Y' nin, sobadan sızan gazdan zehirlenerek, hastanede tedavi altına alındıkları, hayati tehlikelerinin olmadığı, davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Sanayi Mah.
Müşteki 1992 doğumlu H.Ç.müracaatında; kendisinin şikayet edildiği gerekçesi ile işyerine gelen şüphelinin üzerine saldırarak hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda darp cebir izinin bulunmadığı, şüpheli 1982 doğumlu D.K.nin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Anadolu Mah.
1972 doğumlu H.S.ifadesinde; ailevi problemleri yüzünden bunalıma girdiğini ve isimlerini hatırlamadığı ilaçlardan 30 adet içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yedişehitler Mah.
Sürücü 1972 doğumlu B.K.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1989 doğumlu Ş.K. nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi 32 plakalı araç sürücüsünün yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı sadece B.K."nin şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Yedişehitler Mah.
Şüpheli 1972 doğumlu H.D.nin sevk ve idaresindeki 07 plakalı araç ile müşteki 1967 doğumlu M.Ş.Ç.ye ait park halindeki 07 plakalı araca çarpması neticesi zarar verdiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HAKARET
Yedişehitler Mah.
Müşteki 1972 doğumlu V.G. müracaatında; aralarında mahkemelik davaları bulunan şüphelinin, olay günü kendisine hakaret etiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1970 doğumlu İ.K. ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TAKSİRLE YARALAMA
Işıkkent Mah.
Olay günü şüpheli 1985 doğumlu H.A.nm ikametin banyosunda temizlik yaptığı sırada mağdur 2010 doğumlu A.Z.A.nin gözüne kazaen çamaşır suyu kaçtığından götürüldüğü hastanede yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1984 doğumlu A.O.A.ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüphelinin konuyla ilgili ifadesi başvurulmuş olup. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
Fatih Mah.
Müşteki 1970 doğumlu H.A.ifadesinde; olay günü işyerinde makine temizliği yaptığı sırada üç basamaklı merdivenden düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kepeci Mah. 116 Cad. ile 1218 Sokak Kavşağı
Sürücü 1962 doğumlu H.A.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı ambulans ile sürücü 1983 doğumlu H.R.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi, ambulansın arka tarafında bulunan müşteki 1985 doğumlu Y.A.nın yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikâyetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Kepeci Mah.
Müşteki 1956 doğumlu M.Ö. ifadesinde; çalıştığı inşaatın 1 katında bulunan iskele demirlerini aşağı attığı sırada, demirin elbisesine takıldığını ve dengesini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih Mah.
1977 doğumlu O.D. ifadesinde; sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken zincirin kilitlendiğini ve dengesini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
İstiklal Mah
Olay günü 1988 doğumlu O.D.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile 1987 doğumlu T.K. nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması sonucunda, T.K.'nın yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, taraflar birbirlerinden davacı olmadığını beyan etmiş, yaralı sürücünün hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer sürücünün darp cebir ve alkol yok şeklinde dr. raporları alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İLÇELER

GELENDOST İLÇESİ

YARALAMALI VE MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Yeni Mah.
Şüpheli 1976 doğumlu M. A' nm, sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araçla, müşteki 1959 doğumlu Z. Ç' ye ait park halindeki, 32 plaka sayılı minibüse çarpması neticesi yaralandığı anlaşılmış, şahsın kafa travması nedeniyle müşahede altına alındığı ve alkollü olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Şehler Mah.
Müşteki 1976 doğumlu S. K müracaatında, olay günü eşi 1975 doğumlu Ö. K. ilele internet yüzünden tartışmaları neticesi, kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, C. Savcısının talimatı gereği, şüphelinin ifadesi alınmadan soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HUZUR VE SÜKUNU BOZMA
Turgutlar Mah.
Olay günü, şüpheli 1968 doğumlu M. M T' nin, müştekiler 1972 doğumlu H. Y. S ve 1993 doğumlu B. D7 ye ait evin bahçesine girerek, evlerine taş atıp, kendilerine hakarette bulunduğu, müştekilerin davacı oldukları anlaşılmış, şüphelinin darp yok, 275 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
AsılkaleMah.
Müşteki 1991 doğumlu F.A.C.Başsavcılığına vermiş olduğu şikayet dilekçesinde; daha önceden ev arkadaşları olan şüpheliler ile anlaşmazlık neticesi ayrıldıktan sonra, cep telefonu numarasını tanımadığı kişilere vererek sürekli rahatsız ettirdiklerini, kendilerinin de tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderdiklerini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1990 doğumlu B.Y ile 1989 doğumlu H.K.nin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Selçuklu Mah.
1992 doğumlu M.Y. ifadesinde, kaldığı otel odasında yalnız iken, Uluborlu ilçesinde bulunduğundan dolayı bunalıma girdiğini, ismini bilmediği dört ayrı ilaçtan 6 adet içtiğini, jilet ile sol kolunun değişik yerlerinden kestiğini kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Pazar Mah.
959 doğumlu R.A. olay günü 32 plakalı kamyonunun arka tarafındaki yorganı alarak inmek istediği sırada başının dönmesi sonucunda düşerek yaralandığından bahisle alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Kaşyukarı Mah.
Şüpheli 1937 doğumlu Ş. S ifadesinde, kendisinin tansiyon hastası olup, ilaç kullandığını, olay günü evinde iken baş dönmesi ile dengesini kaybedip, yüzünü masanın köşesine çarpması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

400 araç kontrol edilmiş, 124 araç sürücüsüne 124 adet ceza tutanağı karşılığı, 12.987.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.