Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

EV YANGINI
Bağlar Mah.
Olay günü müşteki 1966 doğumlu H.B. ye ait evde kiracı olarak oturan şüpheli 1988 doğumlu M.U. nun, mutfakta yemek yaptığı sırada ocağın alev alması neticesi mutfak dolaplarının kısmen yanarak zarar gördüğü, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GENEL GÜVENLİĞİ TEHLİKEYE SOKMA
Bağlar Mah.
Olay günü düğün eğlencesinde bulunan şüpheliler 1989 doğumlu M.Y. ve 1972 doğumlu H.A. nın H. A.A ait Zoraki Mod 914 marka kuru sıkı tabanca ile havaya ateş ettikleri tespit edilerek bahse konu tabanca ile birlikte yakalandıkları ve ifadelerden aynı tabanca ile her ikisinin de havaya ateş ettiği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Batıkent Mah.
Müşteki 1977 doğumlu N.Ç. müracaatında; şüpheli 1957 doğumlu T.B. nin gün ısı tamiri yaptırdığı sırada 2,5 litrelik pet şişenin çatıdan yuvarlanarak park halinde bulunan 37 plakalı aracının tavanına düşmesi neticesi çökme meydana geldiğini, önce ödeyeceğini söyleyip sonra vazgeçtiğini, şikayet için geleceği sırada aracının tavanında yumruk darbesi ile yapıldığını düşündüğü 4 adet daha göçüğün olduğunu, yine aynı şahıstan şüphelendiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ilk olayı doğruladığı ancak yumruk darbelerini kendisinin yapmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA
Bağlar Mah.
Müşteki 1965 doğumlu A.Y. müracaatında; eşinden boşanma aşamasında olan kızının damadı 1981 doğumlu Y.Ö. tarafından zorla kaçırıldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, mağdur 1988 doğumlu Ş.Ö. ise 3 aydır ayrı yaşadığı eşi ile aralarındaki problemleri çözdükleri için rızası doğrultusunda eşi ile birlikte evlerine döndüğünü, şüphelinin de eşini doğruladığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Batıkent Mah.
Olay günü müşteki 1977 doğumlu A. K' nin, kahvaltı sırasında biten çayını tazelemediği eşinin tehdit ve hakaretine uğrayıp, darp edildiğini beyanla şikayetçi olduğu anlaşılmış, darp cebir alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1975 doğumlu S. K ifadesinde kendisinin kamyon şoförü olup, uzun zaman eve gelmediğini, geldiğinde ise ilgi ve alaka görmediğini, eşinin de kendisine hakarette bulunduğunu beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Bağlar Mah.
Şüpheli 1988 doğumlu H. G ifadesinde, tarihten önce boyunun kısa olması nedeniyle psikolojik tedavi gördüğünü, olay günü yine bundan dolayı bunalıma girerek mutfakta bulunan dolaptan aldığı fare ilacından avuç dolusu ağzına attığını, acı bir tat hissedince bir kısmını lavaboya tükürdüğünü, yaptığından pişman olup, odada televizyon seyreden kardeşine durumu bildirmesi üzerine, komşuları vasıtasıyla hastaneye kaldırıldığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, şahsın halen hayati tehlikesinin bulunup, müşahede altına alındığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Gazikemal Mah.
Müşteki 1987 doğumlu Ş. A' nın sevk ve idaresindeki 15 plaka sayılı araçla, şüpheli 1977 doğumlu L. K' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı otobüsün çarpışması neticesi Ş. A yaralanmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şüphelinin ise darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, müştekinin şikayetçi olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Vatan Mah.
Şüpheli 1983 doğumlu E. K' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla, şüpheli 1990 doğumlu R. Ş E sevk ve idaresindeki, 42 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi, E. K' nin yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer şüphelinin darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

GÜVENİ KOTUYE KULLANMA, MALA ZARAR VERME
Sanayi Mah.
Olay günü 1993 doğumlu İ.G., abisinin dükkânına tamir için bırakılan 1972 doğumlu M.Ş. 'ye ait 32 plakalı aracı alarak müşteki 1976 doğumlu M.A. ya ait işyerinin önünde pati çektirdiği ve sıçrayan taşların işyerinin camına isabet etmesi neticesi zarar verdiği, müşteki ile M.Ş.'nin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Pınar Pazarı Mah.
1992 doğumlu C.K. ifadesinde; iş bulamadığı için bunalıma girdiğini ve mide koruyucu ilaçlardan sayısını hatırlamadığı kadar içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Cumhuriyet Mah.
Müşteki 1988 doğumlu D. Ç müracaatında, olay günü maç seyredeceğini söyleyerek evden ayrılan eşinin yine alkollü gelmesi nedeniyle tartışmaları üzerine, kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1982 doğumlu U. Ç' nin alınan ifadesinde pişman olduğunu beyan ettiği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Kıbrıs Mah.
Olay günü 1991 doğumlu Ç.O., bisiklet bindiği esnada dengesini kaybederek düşmesi sonucunda yaralandığından bahisle alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Camikebir Mah.
Olay günü şüpheli 1989 doğumlu D. Y5 nin, evde bulunan muhtelif ilaçlardan 40-45 adet içerek intihar girişiminde bulunduğu anlaşılmış, yapılan ilk müdahalesinin ardından Isparta Tıp Fakültesine sevk edildiğinden ifadesi alınamamış, hayati tehlikesinin bulunup, alkolsüz olduğu alman Dr. Raporundan anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pazar Yukarı Mah.
Olay günü şüpheli 1973 doğumlu D.T.nin sevk ve idaresindeki 03 plakalı araçla, park halindeki Telekom şefliğine ait 06 plakalı araca çarpmış, bilahare çiçek demirlerine çarparak durmuş, olay esnasında D.T. yaralanmış, Müşteki 1973 doğumlu G.K. şüpheliden davacı olduğunu, D.T. ise davacı olmadığını beyan etmiş, yaralının hayati tehlikesi yok 131 promül alkollüdür şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

353 araç kontrol edilmiş, 95 araç sürücüsüne 95 adet ceza tutanağı karşılığı 14.679,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 6 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.