Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

HAKARET, MALA ZARAR VERME
Yedişehitler Malı.
Müşteki 1986 doğumlu P.G. müracaatında; 70 plakalı aracı ile seyir halinde iken 06 plakalı aracın arkadan çarptığını ve aşağı inen sürücünün kendisine hakaret ettikten sonra olay yerinden ayrıldığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, temin edilen şüpheli 1990 doğumlu T.K.Y. ise araçlarda hasar olmadığı için olay yerinden ayrıldığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Keçeci Mah.
Olay günü 1982 doğumlu İ.Ç.'nin yaktığı sobalı evde İ.Ç. birlikte uyuyan 1987 doğumlu N.Ç. ve 1981 L.A. nin da sobadan sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldıkları ve alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Yedişehitler Mah.
Sürücü 1955 doğumlu İ.G. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1986 doğumlu A.E. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği ve 32 plakalı aracın olay yerinden kaçtığı, daha sonra temin edilen A E'nin sürücü belgesinin olmadığı, tarafların birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Hisar Mah.
Daha önce arkadaş olup ayrılan 1989 doğumlu E.A. ve 1991 doğumlu M.K. nin olay günü tekrar buluştukları ve aralarında çıkan tartışma neticesi birbirlerini darp ettikleri, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, birbirlerinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Gülcü Mah.
OLAYIN ÖZETİ: 1990 doğumlu H.D. ifadesinde, annesi ve babası ile sorun yaşadığı için Antalya ilinden ayrılarak Isparta iline çalışmaya geldiğini, olay günü ikametinde yalnız iken anne ve babasının aklına geldiğini, moralinin bozulduğunu, ikametinde bulunan çeşitli ilaçlardan 15-20 adet içtiğini, rahatsızlandığı için arkadaşı tarafından hastaneye götürüldüğünü, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA VE HAKARET
İstiklal Mah.
Müşteki 1976 doğumlu Ş.K.müracaatında; olay günü kızını görmek için gittiği Lise önünde kızı ile konuştuğu sırada olay yerine gelen ve eski eşi olan şüphelinin elindeki evrakları almak istediğinde, vermek istemediği için darp edildiğini beyanla şikayetçi olmamış, şüpheli 1973 doğumlu O.K.ifadesinde kızını kaçırabileceğini düşünerek elindeki evrakları gördüğünü, bakmak istediğini baktırmadığı için darp ettiğini ancak hakaret etmediğini belirtmiş, müştekinin hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

AKSU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Çay Mah.
1986 doğumlu H.H.E. ifadesinde; olay günü av tüfeğini temizlediği sırada elinin tetiğe dokunması neticesi sağ omuz kısmından yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin halen devam ettiği bildirilmiş olup. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
ÇayMah.
1988 doğumlu Ç.D. ifadesinde; olay günü bir anlık bunalım neticesi ismini hatırlamadığı ilaçlardan 10-15 adet içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ATABEY İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Gezirler Mah.
1990 doğumlu N.T. ifadesinde; olay günü, girdiği sınavın kötü geçmesi üzerine sakinleştirici ilaçlardan sayısını hatırlamadığı kadar içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİ

İŞ KAZASI
Kızılca Plastik fabrikası
Olay günü, müşteki 1981 doğumlu M. T' nin, plastik kasa üretimi yapılan fabrikada, arkadaşıyla birlikte elevatör yardımıyla plastik parçalarını kalıp makinesine döküp, üretilen kasaların fazlalık kısımlarını keserken, şüpheli 1972 doğumlu A. G' nin, forklift ile elevatörün üzerine dengesiz bir şekilde koyduğu bir çuval nedeniyle, elevatörün müştekinin üzerine devrilmesi neticesi yaralandığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı, ileri tedavi için İl Merkezine sevk edildiği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
OrtaMah.
1991 doğumlu H.Ç. ifadesinde; kırık olan kapı camını temizlediği sırada elini kestirmesi neticesi yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yenice Mah.
1933 doğumlu H.A.T. ifadesinde, Olay günü sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken, ayağının gaz pedalına takılı kalması nedeniyle yoldan çıktığını, yol kenarında bulunan demir borulara çarparak aracının yan yattığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Hasanbey mah.
Müşteki 1986 doğumlu Ö.K. müracaatında; olay günü babasından 10 TL para istediğini, abisinin inat olsun diye babasından 1 TL para istediğini, babasının da sinirlenerek para vermediğini, abisinin bu sırada kendisine tekme ve yumruk ile darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1983 doğumlu N.K. ifadesinde hakkındaki suçlamayı kabul etmemiş, müştekinin darp cebir izi yoktur şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.,

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Tuzla mah.
1980 B.C. ifadesinde, olay günü odasında iken bunaldığını, mutfağa giderek almış olduğu bıçak ile odasında sol bileğini kestiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
16 Haziran Mah.
1991 doğumlu Z.A. olay günü 25-30 adet ilaç içmesi nedeniyle hastaneye götürülmüş, yapılan ilk tedavisi sonucunda mide lavajı yapıldı, ileri tetkik için sevk edildi şeklinde Dr raporu düzenlenmiş, İsparta iline getirildiğinden konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Taşmescit Mah.
1989 doğumlu O.A. ifadesinde; olay günü kapının hızlı bir şekilde kapandığını ve kapı üzerinde bulunan camın kırılarak kafasına düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davac ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yukarı Mah.
1992 doğumlu Ö.K. ifadesinde; meyve bıçağı ile elma soyduğu sırada el kestirmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporur hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kabaağaç Mah.
Sürücü 1978 doğumlu F.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı Senirkent otol ile seyir halinde iken yolun ortasından gitmekte olan sürücü 1992 doğumlu M.G. sevk ve idaresindeki tesc motosiklete yol vermesi için korna çaldığı sırada, motosiklette yolcu olarak bulunan ve panik atak rahats: olduğu söylenen müşteki 1992 doğumlu U.C. nin motosikletten atlaması neticesi otobüsün altında ka yaralandığı, hayati tehlike mevcudiyeti ile sevk edildiği SDÜ Tıp Fakültesinde tedavisinin devam bildirilmiş, gözaltına alınan sürücüler mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Zafer Mah.
Olay günü 1992 doğumlu E.A., 10 adet ilaç içmek sureti ile intihara teşebbüs ettiği, hayati tehlike mevcudiyeti ile müşahede altında tutulduğundan ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kaşyukarı Mah.
Sürücü 1989 doğumlu Y.A. sevk ve idaresindeki 34 plakalı araç ile sürücü 1986 doğumlu T.Ö. sevk ve idaresindeki 34 plakalı motosikletin çarpışması neticesi, motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan müşteki 1979 doğumlu D.K. nin yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, 67 promil alkollü olan araç sürücüsü ve sürücü belgesi olmayan motosiklet sürücüsüne cezai işlem uygulandığı bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

492 araç kontrol edilmiş, 113 araç sürücüsüne 113 adet ceza tutanağı karşılığı 13.940,00 TL para yazılmış, kusurlu görülen 6 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.