Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2011 10:32
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMAK
Yedişehitler mah.
Şüpheli 1990 doğumlu H.E.Ç. ifadesinde olay günü 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken, polis tarafından durması konusunda yapılan uyarıya uymayarak ehliyeti olmadığı için kaçtığını, bilahare takip sonucunda yakalandığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Zafer Mah.
Olay günü Sürücü 1993 doğumlu M.A.'nın sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla, sürücü 1990 doğumlu M.E.*nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda. M.E.'nin yaralanması ile sonuçlana trafik kazası meydana gelmiş. Hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer sürücünün darp cebir ve alkol yok şeklinde Dr. raporları alınmış, M.A. şikayetçi olduğunu, M.E. ise şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALALI TRAFİK KAZASI
Çelebiler mah.
Olay günü sürücü 1949 doğumlu H.K.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla, sürücü 1978 doğumlu O.K.'nin sevk ve idaresindeki 34 plakalı aracın çarpışması sonucunda sürücüler ile 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1950 doğumlu G.K.nin yaralanması ile sonuçlana trafik kazası meydana gelmiş, müşteki ifadesinde her iki şoförden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, yaralıların hayati tehlikeleri yoktur, alkolsüzdür şeklinde Dr. raporları alınarak soruşturma evrakı adliyeye gönderilecektir.
YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hızırbey mah.
Olay günü şüpheli 1973 doğumlu N.K.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile park ettiği esnada bir anda panikleyerek korkuluk demirlerine çarparak kendisinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, müşteki 1946 doğumlu H.B. ifadesinde sitenin korkuluk demirlerine çarpan şüpheliden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüphelinin hayati tehlikesi yok şeklinde Dr. Raporu alınmış olup. soruşturma evrakı adliyeye gönderilecektir.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
Hisar Mah.
Olay günü şüpheli 1991 doğumlu B.K. 32 plakalı aracı ile seyir halinde iken trafik görevlilerinin dur ikazına uymayarak ehliyetinin de olmaması sebebiyle yapılan takip sonucunda yakalanmış, şüphelinin konuyla ilgili ifadesi alınmış, darp cebir izi yok, alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporu düzenlenmiş olup soruşturma evrakı adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
M.Tönge Malı.
Olay günü mağdur 2009 doğumlu Z.E.K.nin üzerine yemek tenceresi düşmesi sonucunda yaralanmış, müşteki 1974 doğumlu E.K. ve şüpheli 1978 doğumlu Ş.K.nin kimseden şikayetçi olmadıklarını belirtir ifadeleri alınmış, mağdurun sol el ve el bileği üzerinde büllöz mevcut şeklinde Dr. Raporu alınarak soruşturma evradı adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih mah.
Olay günü şüpheli 1937 doğumlu. O.K.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1981 doğumlu M.S.D ye çarpması sonucunda yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, müşteki ifadesinde şikayetçi olduğunu. şüpheli ifadesinde şikayetçi olmadığını beyan etmiş, müştekinin hayati tehlikesi yoktur, şüphelinin darp cebir ve alkol yoktur şeklinde Dr. raporları alınarak soruşturma evrakı adliyeye gönderilmiştir.

                                                               İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

YARAMALI TRAFİK KAZASI
Altınkum Mah.
Olay günü şüpheli 19893 doğumlu H.A.nınn sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken, virajda direksiyon hâkimiyetini kaybederek motosiklene yolcu olarak bulunan müşteki 1993 doğumlu F.U. ve şüphelinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikeleri yoktur şeklinde Dr. Raporları alınmış, müşteki ifadesinde şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüpheli Isparta iline sevk edildiğinden ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı adliyeye gönderilecektir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yeşildere mah.
1981 doğumlu Ö.G. ifadesinde, olay günü tarlasına çekmiş olduğu tel örgüsünün yüksek olması nedeniyle üzerine taş koymak istediğini, almış olduğu taşın ağır olması nedeniyle kaldıramadığını, bu esnada sol el yüzük parmağının yaralandığını kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş. hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bahçeliev ler Mah.
Olay günü Sürücü 1978 doğumlu M.S.B'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile 1967 doğumlu Ş.N'nın sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda her iki sürücünün de yaralanması ile sonuçlana trafik kazası meydana gelmiş, hayati tehlikeleri yoktur, alkolsüzdür şeklinde Dr. raporları alınmış, taraflar ifadesinde birbirlerinden şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup. soruşturma evrakı adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

457 araç kontrol edilmiş, 40 araç sürücüsüne 40 adet ceza tutanağı karşılığı 5.713,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 4 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.