Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2011 10:53
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

SOBADAN ZEHİRLENME
Binbirevler Mah.
Olay günü 1982 doğumlu E.O. ve 1983 doğumlu M.Ö. nün yoğun is kokusu ile uyanıp odayı havalandırdıkları ancak mağdur 2009 doğumlu B.Ö. nün gazdan etkilenerek kusması üzerine hastaneye götürdükleri, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALAMA
Çünür Mah.
1990 doğumlu H.B. ifadesinde, olay günü ayakkabılarını bağlamak için yere eğildiğinde düştüğünü ve yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT
Davraz Mah.
Müşteki 1964 doğumlu H.G. müracaatında; olay günü hakaret suçundan dolayı haklarında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldıklarını, yolda yürüdüğü esnada şüphelilerin kullandığı aracı üzerine sürerek el kol hareketi yaptıklarını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheliler 1965 doğumlu Ş.Z. ile 1960 doğumlu M.Z. ise haklarındaki suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT
Çünür Mah.
Müşteki 1966 doğumlu F.E. ifadesinde, olay günü üst katında ikamet eden ve gürültü yaptıklarından dolayı kabahatlerden ceza kesilen şüphelilerin ikametinin kapısına gelerek kapıyı açmadan dışardan kendisini ve oğlunu tehdit ettiklerinden beyanla 1991 doğumlu diğer müşteki S.Ç.E. ile birlikte şikayetçi olmuş, şüpheli 1990 doğumlu A.H.K. ve 1990 doğumlu E.U. ifadesinde haklarındaki suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT
Bahçelievier Mah.
Müşteki 1992 doğumlu Ü.A. müracaatında; olay günü eniştesi 1974 doğumlu T.Ş. kendisini evinde istemediği için eşyalarını almak üzere ikamete gittiğinde darp ettiğini, kaçarken diğer şüpheli 1984 doğumlu S.Ş. yakaladığını ve tekrar eniştesi tarafından darp edildiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüpheliler haklarındaki suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılmış, müştekinin darp cebir ve alkol yoktur şeklinde Dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                        İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KASTEN YARALAMA

Yeşilada mah.
Müşteki 1979 doğumlu H.G. müracaatında; olay günü arkadaşı ile birlikte alkol almaya gittiği restoran çıkışında işyeri sahibi ile personeli tarafından darp edildiğini, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, şüpheli 1972 doğumlu h.K. ile 1979 doğumlu Ö.S. ifadesinde haklarındaki suçlamaları kabul etmedikleri anlaşılmış, müştekinin hayati tehlikesi yok, 206 promüı alkollüdür şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Isparta - Konya karayolu.
Olay günü 1953 doğumlu N.Ö.nün sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, yoldan çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazası ile ilgili olarak alınan ifadesinde kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sofular kavşağı
Olay günü trafik kazası ihbarı nedeniyle olay yerine gidildiğinde kazaya karışan 32 plakalı aracın yanında şüpheli 1990 doğumlu B.O nun bulunduğu belirlenerek şahıs ambulans ile hastaneye intikal ettirilmiş, göğüs kafesinde kırık, 154 promül alkollü olduğu şeklinde Dr. raporu alınarak Isparta iline sevk edildiğinden konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

384 araç kontrol edilmiş, 81 araç sürücüsüne 81 adet ceza tutanağı karşılığı 8.528.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 1 araç trafikten men edilmiştir

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.