Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ocak 2012 16:43
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Fatih Mah.
1989 doğumlu Ş.Ş. ifadesinde; eşinin, işyerindeki sıkıntıları eve yansıtması yüzünden bunalıma girdiğini ve 30 adet ilaç içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Kepeci Mah.
1980 doğumlu A.G. ifadesinde: işsiz olduğu için bunalıma girdiğini ve sayısını hatırlamadığı kadar ilaç içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Emre Mah.
Olay günü karı koca olan 1977 doğumlu O.Y. ile 1979 doğumlu N.Y. nin, kahvaltı sırasında çıkan tartışma neticesi birbirlerine tehdit ve hakaretlerde bulundukları, davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Gülevler Mah.
Olay günü şüpheli 1974 doğumlu H.S.'nın. işten çıkartılmasından sorumlu tuttuğu müşteki 1983 doğumlu M.T. yi. arkadaşı 1984 doğumlu A.Z/nin telefonundan arayarak tehdit ve hakaretler bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
Sürücü 1970 doğumlu M.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1957 doğumlu N.B.T. sevk ve idaresindeki 06 plakalı aracın çarpışması neticesi sürücüler ile birlikte 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1966 doğumlu M.Ü. nün yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tarafların birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Bahçelievler Mah.
Olay günü şüpheliler 1986 doğumlu A.S. ile 1988 doğumlu M.S. nin, ters bakışmalar yüzünden aralarında tartışma çıkan müşteki 1967 doğumlu C.E. yi darp ettikleri ancak olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı, müştekiye alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve şüphelilerin alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                         İLÇELER

GELENDOST İLÇESİ

HAKARET
Muharrem Mah.
Olay günü okul arkadaşı olan şüpheliler 1993 doğumlu D.K. ile 1990 doğumlu H.Ö. nün, aralarında çıkan tartışma neticesi birbirlerine hakaretlerde bulundukları ancak olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Debbağlar Mah.
Olay günü mağdur 2006 doğumlu B.N. nin, ortalıkta bırakılan şuruptan içmesi neticesi zehirlendiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için Isparta'ya sevk edildiğinden ifadelerin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

156 araç kontrol edilmiş, 18 araç sürücüsüne 18 adet ceza tutanağı karşılığı 2.733.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 2 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.