Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2012 10:29
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Sülübey Mah.
Olay günü mağdur 2007 doğumlu H.H.Ç. nin, çekmeceden aldığı ilaçtan 18 adet yemesi neticesi zehirlendiği ve halen hayati tehlike mevcudiyeti ile sevk edildiği SDÜ Tıp Fakültesinde tedavisinin devam ettiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Hacı Ahmet Ersöz İ.H.L.
Olay günü mağdur 1997 doğumlu A.E.K. nin, okul çıkışı dengesini kaybederek düşmesi neticesi kolunun omuz kısmından çıktığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Işıkkent M ah.
Sürücü 1977 doğumlu H.D. sevk ve idaresindeki 07 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KONUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL VE TEHDİT
Bağlar Mah.
Müşteki 1941 doğumlu E.A. müracaatında; torunu olan 1987 doğumlu E.A. ve 1989 doğumlu Ü.A. nın, açık olan kapıdan evine girerek topladığı kira paralarını kendilerine vermesi için tehdit etiklerini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Gazikemal Mah.
Sürücü 1955 doğumlu B.K. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1990 doğumlu M.A.D. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesi, motosiklet sürücüsünün yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Karaağaç Mah.
1992 doğumlu P.D. ifadesinde; ailevi problemleri yüzünden bunalıma intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş. Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Fatih Mah.
Müşteki 1983 doğumlu A.K. ifadesinde: şüpheli 1971 doğumlu S.B. ye ait işyerinde çalıştığını ve matbaanın bıçağını değiştirdiği sırada elini kaptırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, şüphelinin de ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                   İLÇELER

SENİRKENT İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Süleyman Demire! Mah.
Olay günü oda arkadaşı olan 1992 doğumlu E.A. ve 1992 doğumlu İ.S.K., kalem yüzünden çıkan tartışma neticesi birbirlerini darp ettikleri ve bu sırada E.A.'nın kafasına ranzaya çarpması neticesi yaralandığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı ancak E. A.'nın hayati tehlikesi olabileceği için Isparta'ya sevk edildiği bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

HUZUR VE SÜKUNU BOZMA
Birlik Mah.
Müşteki 1953 doğumlu M.Ş. müracaatında; üst kat komşusu olan şüpheli 1983 doğumlu S.A.nın, sürekli olarak halter çalışarak kendisini rahatsız etiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Zincirli Mah.
1992 doğumlu M.M. ifadesinde; dersleri kötü olduğu için moralinin bozulduğunu ve bir anlık bunalım neticesi fare zehri içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlike mevcudiyeti ile SDÜ Tıp Fakültesine sevk edilen hastanın tedavi bitimi taburcu edildiği bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI VE MALA ZARAR VERME
Pazaraşağı Mah.
Şüpheli 1976 doğumlu S.H. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yoldaki buzlanma nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda yürümekte olan mağdur 1997 doğumlu S.S. ye çarptığı daha sonra da 1960 doğumlu İ.Ç.'ye ait işyerine çarparak zarar verdiği, mağdura alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı sadece İ. Ç.'nin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

337 araç kontrol edilmiş, 84 araç sürücüsüne 84 adet ceza tutanağı karşılığı 15.732.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 1 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.