Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2012 13:37
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA
Keçeci Man.
Olay günü, şüpheli 1989 doğumlu A. Ş' nin, evliliklerine karşı çıkan ve kendilerine küs olan kayınvalidesi 1961 doğumlu Ü. K ile barışmak için, eşiyle birlikte evine gittiği ancak, kendilerine elini öptürmeyen ve beddua eden kayınvalidesini darp ettiği anlaşılmış, müştekinin hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli ise suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Batıkent Mah.
Olay günü mağdur 2009 doğumlu İ. V, buzdolabında bulduğu ilaçlardan yemesi neticesi zehirlenerek, ailesi tarafından hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi mevcut, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
HahkentMah.
Şüpheli 1966 doğumlu C.Ü. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek alışveriş merkezinin giriş kapısına çarpması neticesi araçta yolcu olarak bulunan kızı 1991 doğumlu C.U.'nün yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
DavrazMah.
Sürücü 1970 doğumlu A.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1958 doğumlu F.B.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı minibüsün çarpışması neticesi her iki sürücünün de yaralandığı, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

HAKARET
EmreMah.
Olay günü komşu olan şüpheliler 1958 doğumlu O.A. ile 1964 doğumlu A.Ş. nin, gürültü meselesinden çıkan tartışmada birbirlerine hakaretlerde bulundukları, davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Anadolu Mah.
Olay günü eve alkollü olarak gelen şüpheli 1975 doğumlu M.Ö. nün, oğlunun karnesindeki zayıflar yüzünden eşi 1981 doğumlu A.Ö. yü sorumlu tutarak boru anahtarı ile darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, gözaltına alınan şüpheli mevcutlu olarak sevk edildiği C. Savcılığınca serbest kalmıştır.

DOLANDIRICILIK
KutlubeyMah.
Müşteki 1967 doğumlu O.T. müracaatında; cep telefonunu arayan bir şahsın kendisini Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünden Başkomiser olarak tanıttıktan sonra telefonlarının dinlendiğini ve adına faturalar çıkarıldığını, bu şahısları yakalamak için verdiği telefon hesaplarına para yatırması gerektiğini söyleyerek ATM'den toplam 635 TL göndermesini sağlayarak dolandırdığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

KASTEN YARALAMA
Sanayi Mah.
Olay günü şüpheli 1971 doğumlu Ş.Ç. nin, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada işyeri komşusu olan müşteki 1954 doğumlu Y.N.K. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Emre Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu K. T K' nin, ailesi ile birlikte kahvaltı yaptığı sırada, masada duran sıcak çayı içmesi neticesi yaralanmış, ailesi tarafından hastaneye kaldırılan mağdurun hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, olayla ilgili davacı ve şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

DOLANDIRICILIK
Sanayi mah.
Müşteki 1958 doğumlu A. G B müracaatında, ev telefonunu arayan ve Emniyet Müdürü olduğunu söyleyen şahsın, telefonundan yabancı ülkeler arandığını, bunu tespit etmek için deneme yapacaklarını söyleyip, cep telefonu numarasını istemesi üzerine verdiğinde, kendi hesabından para çekilmiş olduğunu söyleyip, bankaya yönlendirmesi üzerine, şahsın vermiş olduğu 4 ayrı telefon numarasına 180' er TL olmak üzere, toplam 720 TL para yatırdığını, bilahare dolandırıldığını anladığını beyanla şikayetçi olduğu anlaşılarak, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

                                             İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yeni Mah.
Şüpheli 1963 doğumlu H. İ' nin, sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı araçla şüpheli 1974 doğumlu S. Ş' nin sevk ve idaresindeki 42 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi, H İ' nin yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, S. Ş' nin ise darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, birbirlerinden davacı olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sanayi Mah.
1990 doğumlu A.D. ifadesinde, olay günü ikametinde bulunduğu sırada arkadaşından telefon geldiğini, telefonda tartıştıklarını, sinirlendiği için lavaboda bulunan çay bardağına vurduğunu kırılan çay bardağı nedeniyle elinden yaralandığını, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, 0,05 promül alkollüdür şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Cumhuriyet Mah.
Şüpheli 1982 doğumlu G. A ifadesinde, olay günü ikametinin girişinde bulunan odunluktan odun almak için, üzerinde kar birikmiş merdivenlerden aşağı inerken, ayağının kayarak yere düşmesi neticesi kolundan yaralandığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HAKARET
Orta Mah.
Müşteki 1979 doğumlu N.K.ifadesinde, olay günü eşi ile birlikte gezdiği esnada, aralarında daha önceden husumet bulunan şüpheli ile karşılaştıklarını, kendisine tokat vurmak istediğini, eşinin engel olduğunu, ancak şüphelinin sinkaflı konuşarak hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1981 doğumlu M.Ç. hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Cumhuriyet Mah.
Olay günü ilaç içmek suretiyle hastaneye kaldırılan 1990 doğumlu B.T.'nin yapılan tedavisi sonucunda müşahede altına alındığı ve hayati tehlike değerlendirilmedi şeklinde Dr. raporu düzenlenmiş, bu nedenle ifadesine başvurulamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Pazaraşağı Mah.
Müşteki 1989 doğumlu Ç K müracaatında, olay günü tartıştığı ve kendisine sövmesi nedeniyle karşılık verdiği eşi tarafından darp edildiğini beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1985 doğumlu E K ifadesinde, bir anlık sinirle eşini yumrukladığını beyanla suçlamaları kabul etmiş, darp cebir yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Görgü cami Mah.
Olay günü şüpheli 1985 doğumlu N. Y, mide ilacından fazla miktarda içtiğini fark eden eşi tarafından hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınmış, tedavisinin devam etmesi nedeniyle ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

396 araç kontrol edilmiş, 114 araç sürücüsüne 114 adet ceza tutanağı karşılığı, 17.464.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 1 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.