Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2012 15:10
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Bağlar Mah.
Olay günü şüpheli 1960 doğumlu İ.Y. nin, kızını istemek için dünür gelen şahısların yanında söze karışan eşi 1964 doğumlu A.Y. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
BatıkentMah.
1988 doğumlu S.K. ifadesinde; şofben taktığı sırada elindeki tornavidanın kayarak gözüne isabet etmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME
Yedişehitler Mah.
Olay günü müştekiler 1961 doğumlu O.H. ve 1969 doğumlu E.K. ye ait park halindeki 32 ve 32 plakalı araçlara çarparak kaçan 32 plakalı araç, ekiplerimizce fark edilerek takibe alındığı ve şüpheli 1981 doğumlu S.S. nin evi önünde park edilmiş vaziyette bulunduğu, şüphelinin kapı zili çalınmasına rağmen kapıyı açmaması ve ev telefonuna cevap vermemesi üzerine çekici marifeti ile otoparka çektirildiği. bunun üzerine şüphelinin Polis Merkezine gelerek olayı doğruladığı, müştekilerin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HAKARET
Pirimehmet Mah.
Olay günü 1958 doğumlu B.Z.D. ile oğlu 1981 doğumlu A.D. arasında çıkan tartışma neticesi birbirlerine hakaretlerde bulundukları, davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                    İLÇELER

GÖNEN İLÇESİ

BACA YANGINI
Pazar Mah.
Olay günü 1948 doğumlu E.A.'ya ait evin bacasında çıkan yangının itfaiye tarafından söndürüldüğü, yaklaşık 100 TL civarında maddi zararın meydana geldiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
İlbey Caddesi
Olay günü şüpheli 1989 doğumlu V.A. nin, otosuna gaz almak için petrol istasyonuna gittiği ancak daha önceden de borcu bulunduğundan gaz doldurmayan müşteki 1974 doğumlu O.T. ye tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

MALA ZARAR VERME
Pazar Mah.
Şüpheli 1951 doğumlu D.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile rampadan indiği sırada yolun buzlu olmasından dolayı aracını kaydırması neticesi müşteki 1972 doğumlu Y.D. ye ait park halindeki 32 plakalı araca çarparak zarar verdiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

122 araç kontrol edilmiş, 70 araç sürücüsüne 70 adet ceza tutanağı karşılığı 5.914.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.