Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2012 15:37
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

5607 VE 4733 SAYILI KANUNA MUHALEFET
DavrazMah.
Olay günü. sokak üzerine kurduğu tezgâhta, gümrük kaçağı muhtelif marka toplam 22 paket sigarayı satışa arz eden. 1976 doğumlu H. M isimli şahıs yakalanarak, konuyla ilgili ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmış olup. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Yedişehitler Mah
Şüpheli 1977 doğumlu A. K ifadesinde, evde yalnız iken, sobayı yakıp kanepede uyuduğu sırada, sobanın yanında bulunan sünger minderin tutuşarak yanması neticesi, odada oluşan dumandan etkilenmesi üzerine, kayınpederi tarafından hastaneye kaldırıldığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok. şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK, SUÇA AZMETTİRME
İstiklal Mah.
Olay günü, sürücü belgesi almak için yazılı sınava girecek olan şüpheli 1976 doğumlu A. A' nın, sınavı geçemeyeceğini düşünerek, arkadaşı 1980 doğumlu L. Ç' den kendisi yerine sınava girmesini istediği, bilahare bu teklifi kabul eden şüphelinin arkadaşının yerine sınava girdiği, ancak durumun fark edilmesi üzerine, görevlilerimizce yakalandığı anlaşılarak, her iki şüphelinin de olayla ilgili ifadeleri alınarak, salıverilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AÇIKTAN HIRSIZLIK
Pirimehmet Mah.
Müşteki 1988 doğumlu M.A. müracaatında: ikametinin bulunduğu pasajın merdiven boşluğuna koyduğu ve doğal gaz kolon tesisatı döşeme işinde kullandığı pafta makinesinin şüpheli 1989 doğumlu F.G. tarafından alındığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise pafta makinesini. müştekinin kendisine olan 300 TL borcuna karşılık aldığını beyanla. Polis Merkezine getirerek teslim etmiş olup. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KONUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL. HUZUR VE SÜKUNU BOZMA
Bağlar Mah.
Müşteki 1994 doğumlu A.S.A. müracaatında: şüpheli 1990 doğumlu M.K. nin, olay günü evine gelerek rahatsız ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Bağlar Mah.
Müşteki 1965 doğumlu G.A. müracaatında: aralarında alacak verecek meselesi bulunan şüpheli 1974 doğumlu İ.Y. nin olay günü evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise. müştekiye sattığı kurbanlığın parasını vermeyeceğini söylemesi üzerine biraz sinirlendiği için olay esnasında ne dediğini hatırlamadığını beyan etmiş olup. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDİT VE MALA ZARAR VERME
Dere Mah.
Müşteki 1961 doğumlu N.D. müracaatında: oğlu 1987 doğumlu H.D. ile gelini 1991 doğumlu B.D. nin kendisini tehdit ederek evinin camlarını kırdıklarını ve sobayı devirerek evi yakmaya çalıştıklarını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, H. D. ise annesinin tahrik edici sözleri yüzünden aralarında tartışma çıktığını ve annesine vurmamak için evin camlarını kırıp sobayı devirdiğini, eşinin de kendisini engellemeye çalıştığını beyan etmiş olup. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bağlar Mah.
Sürücü 1971 doğumlu A.S. sevk ve idaresindeki elektrikli bisiklet ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 289 promil alkollü olduğu anlaşılmış olup. soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Çünür Mah.
1992 doğumlu A.Ö. ifadesinde; olay günü başı çok ağrıdığı için 2 adet ağrı kesici ilaçlardan içtiğini, ağrı geçmediği için bir müddet sonra 2 tane daha içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK, SUÇA AZMETTİRME
İstiklal Mah.
Olay günü, sürücü belgesi almak için yazılı sınava girecek olan şüpheli 1986 doğumlu H. M. A' nın, sınavı geçemeyeceğini düşünerek, amcasının oğlu 1985 doğumlu Ö. A' dan kendisi yerine sınava girmesini istediği, bilahare şüphelinin bu teklifi kabul ederek. Nüfus Hüviyet Cüzdanı üzerindeki fotoğrafı çıkarıp, kendi fotoğrafını yapıştırarak sınava girdiği, ancak durumun fark edilmesi üzerine. görevlilerimizce yakalandığı anlaşılarak, her iki şüphelinin de olayla ilgili ifadeleri alınarak salıverilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
Isparta - Eğirdir Karayolu üzeri
Müşteki 1970 doğumlu C. T müracaatında, fabrikanın çatı kısmında çalıştığı sırada, 2,5 metre yükseklikteki platformun üzerinden yere düşerek yaralandığını, olayın kendi dikkatsizliğinden kaynaklandığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, şahsın vücudunda kırıklar oluştuğu, ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı alınan dr. raporundan anlaşılmış, şüpheli 1976 doğumlu B. K ifadesinde olayı görmediğini, işçinin sigortalı olduğunu beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                                İLÇELER

AKSU İLÇESİ

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
Pazarcık mah.
Olay günü aşırı süratli olarak seyir eden 32 plakalı araç durdurularak şüpheli 19787 doğumlu S.D. yakalanmış, darp cebir izi yok, 2,05 promül alkollü olduğu şeklinde Dr. raporu alınarak trafik yönünden gerekli işlemleri tatbik edilmiş, ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Afyonkarahisar - Isparta Devlet Karayolu
Olay günü 1959 doğumlu N.K.'nin sevk ve idaresindeki 34 plakalı TIR ile seyir halinde iken, direksiyon hâkimiyetini kaybederek, orta refüje çarpması üzerine, TIR'ın yana devrilmesi neticesi, maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği, müşteki 1992 doğumlu M.A. ve şüphelinin alınan ifadesinde kimseden davacı olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

TEHDİT
Cumhuriyet Mah.
Olay günü şüpheli 1959 doğumlu M.A.A. nın, müşteki 1983 doğumlu S.Ö. nün park ettiği aracın yerini beğenmediği gerekçesi ile tehdit ettiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

357 araç kontrol edilmiş, 107 araç sürücüsüne 107 adet ceza tutanağı karşılığı, 14.334.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 1 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.