Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Şubat 2012 14:36
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

PARADA SAHTECİLİK
Pirimehmet Man.
Olay günü, müşteki 1984 doğumlu T. A' nın, banka görevlisine ibraz ettiği paralar içinden çıkan 1 adet 200 TL' lik banknotun sahte olduğu ve şüpheli 1960 doğumlu Y. B tarafından, marketten yaptığı alışveriş karşılığı, kasiyer 1979 doğumlu Z. B' ye verildiği anlaşılarak, şüphelinin olayla ilgili ifadesi alındıktan sonra salıverilerek, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

5607 VE 5809 SAYILI KANUNA MUHALEFET
Pirimehmet Mah.
Olay günü şüpheli 1971 doğumlu M. Ç' nin işyerinde yapılan aramada, muhtelif markalarda, gümrük kaçağı ve elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş 133 adet cep telefonuna el konulmuş olup, şüphelinin olayla ilgili ifadesi alındıktan sonra salıverilerek, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

DOLANDIRICILIK
Pirimehmet Mah.
Olay günü, müşteki 1955 doğumlu Ş. T' yı işyeri telefonundan arayarak, kendisini Polis Hayati olarak tanıtan bir şahsın, banka hesaplarından terör örgütüne para aktarıldığını söyleyerek, cep telefonu numarasını öğrendiği, bilahare şahsı cep telefonundan arayarak, olayın aydınlatılması ve suçluların yakalanması için vereceği telefon numarasına para yatırması gerektiğini söyleyerek şahsı kandırıp, iki adet telefon numarasına toplam 800 TL yatırmasını sağladığı, aynı numaralara tekrar para yatırmasını söyleyince, dolandırıldığını anlayan müştekinin şikayetçi olduğu anlaşılarak, faili meçhul şüphelinin tespiti ve yakalanması halinde ayrıca bilgi verilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Yedişehitler Mah.
Olay günü şüpheli 1980 doğumlu E.I. nın. boşanma davası açacağını söyleyen eşi 1974 doğumlu S.I. yi, aralarında çıkan tartışma neticesi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME
Bağlar Mah.
Olay günü şüpheli 1947 doğumlu Ş.A. nın, gürültü yaparak kendisini sürekli rahatsız ettiği için üst kat komşusu olan müşteki 1983 doğumlu C.P. ye ait evin camlarını demir çubuk ile kırdığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDİT VE HAKARET
Karaağaç Mah.
Müşteki 1973 doğumlu M.E. müracaatında: iki yıl önce boşandığı şüpheli 1973 doğumlu N.K. nin, olay günü evine gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE FERTLERİNE KÖTÜ MUAMELE
Yedişehitler Mah
Olay Günü mağdur 1994 doğumlu Y.Ç.babası olan şüpheli 1970 doğumlu V.Ç. tarafından darp edildiğinden bahisle ifadesinde şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu düzenlenmiş, konuyla ilgili olarak şüphelinin ifadesi alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Batıkent Mah.
Olay günü sürücü 1948 doğumlu S.İ.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1976 doğumlu R.U/nun sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda, sürücülerin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında, hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yedişehitler Mah.
Sürücü 1947 doğumlu H.İ.D. nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yola çıkan yaya mağdur 2007 doğumlu H.H.G.ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu, kazadan dolayı müşteki 1971 doğumlu A.G.nin şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Halife Sultan mah
Sürücü 1991 doğumlu H.B.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken yolda yürüyen müşteki 1972 doğumlu E.Ç.ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Emre mah.
Olay günü 1937 doğumlu Ö.A., kalorifer bacasını temizlemek için çıktığı yaralanarak İsparta Devlet hastanesine kaldırılmış ve yoğun bakimde çatının göçmesi sonucunda bulunduğundan konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup
tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Modernevler Mah.
1990 doğumlu F.K. ifadesinde olay günü hasta olduğunu, soğuk algınlığı ilacından iki adet içtiğini, rahatsızlığının geçmediğini, iki adet daha içtiğini, bir müddet sonra midesini bulanması nedeniyle hastaneye gittiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlike: yok, 0.13 promül alkollüdür şeklinde dr. raporu alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih Mah.
Olay günü sürücü 1986 doğumlu E.Y.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken sürücü 1968 doğumlu A.Ö.'nün sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda. Sürücü A.Ö. ile müşteki 1972 doğumlu H.Ö/nün yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında, yaralıların hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporları alınmış, sürücülerin alkolsüz olduğu belirlenmiş, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Fatih Mah.
1990 doğumlu B.B. ifadesinde, olay günü söylemek istemediği sorunları nedeniyle odada bulunan bardağı kırarak bileklerini kestiğini, kendisine geldiğinde hastanede olduğunu, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                           İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
İmaret mah.
Müşteki 1989 doğumlu L.D. müracaatında; babasının üzerine olan evde ikamet etmek istediğini söyleyerek oturdukları evde 150 TL boşuna kira verdiklerini belirttiğinde eşinin kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, doktora gitmek istememiş, şüpheli 1986 doğumlu R.D.nin konuyla ilgili ifadesi alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

HAKARET
Ağa Mah.
Müşteki 1973 doğumlu H.K.müracaatında; komşusu olan şüphelinin sinkaflı konuşarak kendisine hakaret ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1954 doğumlu Z.E. ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pazaraşağı Mah.
Şüpheli 1988 doğumlu M. A. S' nin sevk ve idaresindeki. 32 plaka sayılı araçla, şüpheli 1991 doğumlu A. G' nin sevk ve idaresindeki, 33 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi, M. A. S' nin yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, diğer sürücünün darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GÖNEN İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pazar Mah.
Şüpheli 1931 doğumlu O. T' nin sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı traktörle seyir halinde iken, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi kazanın meydana geldiği anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, ileri tetkik ve tedavi için SDÜ Tıp Fakültesine sevk edildi, şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

GIDA ZEHİRLENMESİ
Aşağı Kale Mah.
Olay günü, öğrenim gördükleri okulda yatılı olarak kalmakta olan 25 öğrenci ile öğretmenleri, yedikleri öğle yemeğinden zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınarak, kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış, şüpheliler 1969 doğumlu M. A ve 1975 doğumlu S. K ifadesinde, olayla ilgili kusur ve ihmalleri bulunmadığını beyanla suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kaşyukarı Mah.
Sürücü 1979 doğumlu D.M. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken. çöp dökmek için yolun karşısına geçmek isteyen müşteki 1947 doğumlu K.G. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Sakır mah.
Olay günü mağdur 1982 doğumlu M.Ç. motorlu testereyi ile kendisine zarar verdiğinden hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1981 doğumlu H.Ç ve şüpheli 1982 doğumlu N.Ç. temin edilemediğinden ifadeleri alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

358 araç kontrol edilmiş, 98 araç sürücüsüne 98 adet ceza tutanağı karşılığı, 17.083.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.