Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2012 11:55
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ
KASTEN YARALAMA VE HAKARET
Kurtuluş Mah.
Olay günü, beraber yaşayan 1988 doğumlu N.Y. ile 1982 doğumlu H.F.A. nm alkol aldıktan sonra aralarında çıkan tartışma neticesi birbirlerini darp ettikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Bağlar Mah.
Olay günü şüpheli 1955 doğumlu A.O. nun, rahatsız olan kayın babası müşteki 1941 doğumlu A.Ş. nin evine giderek, yattığı odadaki sobayı yaktığı ve ilerleyen saatlerde sobadan sızan gaz neticesi müştekinin zehirlenmesi üzerine hastaneye kaldırılarak tedavisinin yapıldığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Muzaffer Türkeş Mah.
1992 doğum B.Ç. ifadesinde; uyuyamadığı için daha önce doktor tarafından kendisine verilen uyku ulaçlarından belirli aralıklarla 3 adet içince zehirlendiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

Pirimehmet Mah.
1982 doğumlu M.T. ifadesinde; otelde kaldığı sırada bir anda moralinin bozulduğunu ve isimlerini hatırlamadığı ilaçlardan 25 adet içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
Gülcü Mah.
Olay günü şüpheli 1989 doğumlu AT. nin, arabanın anahtarını kendisine vermeyen annesi 1970 doğumlu Y.G. ye tehdit ve hakaretlerde bulunduğu ancak olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Bahçelievler Mah.
Olay günü 1971 doğumlu S.A. ile kızı olan mağdur 1996 doğumlu Ş.A. nm sobadan sızan gaz neticesi zehirlendikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GIDA ZEHİRLENMESİ
Dere Mah.
Olay günü yemiş olduğu yemekten zehirlendiğinden şüphelenilerek hastaneye kaldırılan mağdur 1996 doğumlu V.B.K.'nin yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu düzenlenmiş, Annesi 1969 doğumlu B.K. ve Babası 1966 doğumlu Ş.K.nin alman ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Zafer Mah.
1986 doğumlu A.A.'nm alman ifadesinde, olay günü kızı 2006 doğumlu S.A.nın vitrinde bulunan ağrı kesici haptan içtiğini söylemesi üzerine hastaneye götürdüğünü, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Batıkent mah.
1980 doğumlu S.A. ifadesinde, olay günü eve gelen eşi ile ekonomik ve ailevi sorunlardan dolayı tartıştığım, eşinin evden ayrılarak gittiğini, daha sonra buzdolabındaki ağrı kesici ilaçlardan içtiğini, pişman olarak aramış olduğu eşi tarafından hastaneye götürüldüğünü kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, mide lavajı yapıldı, kendi isteği ile hastaneden ayrıldı şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Halife Sultan Mah.
Olay günü sürücü 1955 doğumlu M.B.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla, sürücü 1977 doğumlu İ.G.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 1961 doğumlu S.B.'nin yaralandığı, kazadan dolayı şikayetçinin bulunmadığı, sürücülerin darp cebir ve alkol yok, yaralının ise hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporlarının alındığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                            İLÇELER

SENIRKENT İLÇESİ

HAKARET
16 Haziran mah.
Olay günü müşteki 1992 doğumlu M.K. ile 1991 doğumlu N.K. arasında eski bir meseleden dolayı yaptıkları tartışma sonucunda hakaret olayının meydana geldiği, yurdun önüne geldiklerinde orada aracı ile bekleyen N.K.'nin erkek arkadaşı olan Şüpheli 1989 doğumlu F.S.'nin ise araya girerek N.K. ile birlikte 32 plakalı araç ile olay yerinden ayrıldığından bahisle alınan ifadelerinde birbirlerinden şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Camikebir Mah.
Şüpheli 1981 doğumlu N.S. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen mağdurlar 2003 doğumlu A.A. ve 2003 doğumlu M.Ö. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Fatih Mah.
1996 doğumlu C.Y. ifadesinde; pansiyonun merdivenlerinden indiği sırada ayağı takılarak düştüğünü ve başım beton zemine çarpması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Fatih mah.
Olay günü 1950 doğumlu M.G., ikametinin bahçesinde bulunan ayva ağacındaki ipi çözmek için ipe asıldığı esnada, ipin kopması sonucunda beton zemine düşerek yaralandığından hastaneye kaldırılmış, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu alınarak Isparta iline sevk edildiğinden konuyla ilgili ifadesi alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Pazaraşağı Mah.
Olay günü şüpheli 1952 doğumlu R.Ç. nin, aleyhinde tanıklık eden müşteki 1975 doğumlu E.A. ya tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

BAŞKASINA AİT KİMLİK BİLGİLERİNİ KULLANMA
Zafer Mah.
Olay günü ekiplerimizin kontrol yaptıkları sırada 32 plakalı araç sürücüsü olan şüpheli 1978 doğumlu E.D. nin alkollü olduğu ve cezai işlem uygulamak isteyen görevlilerimize akrabasının adına düzenlenmiş sürücü belgesini ibraz ettiği ancak sürücü belgesi üzerindeki fotoğraftan şüpheliye ait olmadığı anlaşılması üzerine ayrıca adli işlem yapılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YENİŞARBADEMLİ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yenicami Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Olay günü mağdur 2010 doğumlu K.S.A. ikametinde sandalyeden düşmesi sonucunda yaralanarak SDÜ Tıp Fakültesi hastanesine kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, 1985 doğumlu G.A. ve 1989 doğumlu M.A.'nın alınan ifadesinde kimseden şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

406 araç kontrol edilmiş, 123 araç sürücüsüne 123 adet ceza tutanağı karşılığı 18.093.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 2 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.