Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2012 18:07
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Ayazmana Mah.
1982 doğumlu G.Ö. ifadesinde; olay günü eşi ile tartıştıktan sonra moralinin bozulduğunu ve evde bulunan isimlerini hatırlamadığı ilaçlardan 3 kutu içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çünür Mah.
Şüpheli 1991 doğumlu H.Ç. sevk ve idaresindeki 16 plakalı araçla seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 185 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA VE TEHDİT
Yayla Mah.
Olay günü araçları ile seyir halinde olan şahıslar 1985 doğumlu E.T. ve 1991 doğumlu M.Z. arasında yol verip vermeme yüzünden çıkan tartışma neticesi birbirlerini darp ettikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruştumıa evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Hızırbey Mah.
Olay günü şüpheli 1984 doğumlu S.B. nin, ailesi ile birlikte oturmak istemeyen ve Antalya'daki kendi evlerine taşınmak isteyen eşi 1986 doğumlu H.B. yi, aralarında çıkan tartışma neticesi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Muzaffer Türkeş Mah.
Olay günü şüpheli 1980 doğumlu K.T. nin, asansör ile inşaata harç çıkardıkları sırada elinin asansöre sıkışarak yaralanması üzerine asansörü kullanan müşteki 1986 doğumlu Z.Y. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet Mah.
Şüpheli 1967 doğumlu H.N. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan müşteki 1932 doğumlu M.B.B. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAMU MALINA ZARAR VERME
Batıkent Mah.
Olay günü alkollü olan şüpheli 1994 doğumlu Y.Ö. nün, belediye otobüs durağının camlarını kırdığı sırada ekiplerimizce yakalandığı, müşteki 1977 doğumlu H.A. nin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi Mah.
Sürücü 1971 doğumlu M.C. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1953 doğumlu R.S. sevk ve idaresindeki 07 plakalı aracın çarpışması neticesi 32 plakalı araç sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1976 doğumlu A.Z.T. nin yaralandığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                               İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

TEHDİT
Sanayi Mah.
Müşteki 1943 doğumlu Z.S. müracaatında; kendisinden sürekli para isteyen damadı şüpheli 1949 doğumlu H.M. nin, olay günü yine evine gelerek 10.000 TL istediğini, olmadığını söyleyince tehdit ederek senet imzalattırmak istediğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Cumhuriyet Mah
Olay günü şüpheli 1990 doğumlu O.Ç. nin, kız meselesi yüzünden aralarında tartışma çıkan müşteki 1991 doğumlu A.K. yi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
16 Haziran Mah.
1991 doğumlu N.G. ifadesinde; yurtta temizlik yaptığı sırada dolabın kapağındaki kırık camm elini kesmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Aşağıkale Mah.
1990 doğumlu M.A. ifadesinde; erkek arkadaşı ile araları buzulunca 20 adet uyku ilacı içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Ulvikale Mah.
Olay günü şüpheli 1990 doğumlu A.U. nun, kendisine hakaret ettiği gerekçesi ile müşteki 1993 doğumlu İ.İ. yi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Zincirli Mah.
Olay günü 1950 doğumlu M.G. nin, spiral ile tahta kestiği sırada sol el parmaklarını kaptırması neticesi yaralandığı, ileri tetkik ve tedavisi için Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

YALVAÇ İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Çarşı Mah.
Olay günü 1991 doğumlu A.A. nin, çalıştığı gazinoda alkol aldıktan sonra kaldığı otele giderek cam parçası ile bileğinden kesmek sureti ile intihara teşebbüs ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştL.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Görgü Cami Mah.
Şüpheli 1977 doğumlu B.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 2004 doğumlu A.A. ya çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

368 araç kontrol edilmiş, 116 araç sürücüsüne 116 adet ceza tutanağı karşılığında 21.329.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 9 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum