Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2012 17:34
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Zafer Mah.
Müşteki 1872 doğumlu S.K. müracaatında; koşmuşu olan şüpheli 1981 doğumlu S.B. nin, aracını sürekli evlerinin önüne park ederek giriş çıkışı engellediği için 20.04 2012 günü tartıştıklarını, olay günü de otobüs durağında beklediği sırada yanına gelerek darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT VE HAKARET
BatıkentMah.
Müşteki 1959 doğumlu A.E. ifadesinde, olay günü daha önceden aralarında husumet bulunan 1983 doğumlu İ.G.'nin ikametinin önüne gelerek üzerine saldırdığını, oğlunu öldürürüm diyerek tehdit etiğini beyanla şikayetçi olduğu anlaşılmış, konuyla ilgili 1980 doğumlu H.E. ve İ.G.'nin ifadesi alınarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Yedişehitler Mah.
1984 doğumlu F.N.K.'nin alınan ifadesinde, olay günü ikametinde yalnız olarak bulunduğu esnada psikolojisinin bozulduğunu, evde bulunan ilaçtan 8 veya 9 adet içtiğini, daha sonra arkadaşına mesaj attığını ve hastaneye götürüldüğünü kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Halife Sultan Mah.
1986 doğumlu H.K. ifadesinde, olay günü sobada yakmak için kucağına almış olduğu odunlar ile ikametinin merdivenlerinden çıktığı sırada ayağının takılması sonucunda düşerek yaralandığını, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, 257 promül alkollüdür şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah.
Olay günü sürücü 1938 doğumlu K.A.nın sevk ve idaresindeki 32 plakalı triportör ile seyir halinde iken, yerin ıslak ve köpüklü olması nedeniyle triportörün devrilmesi sonucunda meydana gelen trafik kazasında, yolcu olan mağdur 1996 doğumlu İ.A ve müşteki 1940 doğumlu yaralanmış, yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin bulunmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Yedişehitler Mah.
Olay günü mağdur 2006 doğumlu M.Y.A.bisikletten düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye götürülmüş, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1970 doğumlu M.A.A.ve şüpheli 1976 doğumlu G.A.nnm alman ifadesinde kimseden şikayetçi olmadıkları anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Zafer Mah.
Olay günü mağdur 2011 doğumlu M.E.M. nin, kusma şikayeti ile ailesi tarafından hastaneye getirildiği, neden dolayı zehirlendiğinin tespit edilemediği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin devam ettiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
ÇünürMah.
Sürücü 1988 doğumlu S.A. sevk ve idaresindeki 34 plakalı araç ile sürücü 1970 doğumlu B.K. sevk ve idaresindeki 06 plakalı aracın çarpışması neticesi her iki sürücünün de yaralandığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
SermetMah.
1996 doğumlu B.Ç. ifadesinde; olay günü midesi çok ağrıdığı için belirli aralıklarla 3 adet ilaç içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MALA ZARAR VERME
Bahçelievler Mah.
Müşteki 1968 doğumlu M.A.T. müracaatında; 32 plakalı aracı ile kavşakta beklediği sırada 32 plakalı aracın çarparak kaçtığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, ekiplerimizce temin edilen şüpheli 1973 doğumlu AT. ise müştekinin kendisini sıkıştırması neticesi kazanın meydana geldiğini beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
ÇünürMah.
Şüpheli 1976 doğumlu A.İ. sevk ve idares ndeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan mağdur 2004 doğumlu K.H.G. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Yedişehitler Mah.
Müşteki 1984 doğumlu A.T.müracaatında; Olay günü ablasının geleceğini öğrenen eşinin tepki göstererek aralarında ki tartışma sonucunda kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1986 doğumlu F.T. ise ifadesinde eşini sadece iteklediğini, darp etmediğini belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Vatan Mah.
Antalya'da ikamet eden 1986 doğumlu Ç.A. nm, eşi ile tartıştıktan sonra fare zehri içtiği, daha sonra da Isparta'da ikamet eden babasının yanma geldiği sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve halen hayati tehlike mevcudiyeti ile tedavisi devam ettiği için ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Çünür Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu M.E.Y. nin, tuvalette bulunan klozet jelinden yemesi neticesi zehirlendiği, alman Dr. Raporunda ilk müdahalenin yapıldığı ancak kesin raporun çocuk uzmanı tarafından verileceği belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                            İLÇELER

KEÇİBORLU İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Cumhuriyet Mah.
Şüpheli 1984 doğumlu M.A. sevk ve idaresindeki 06 plakalı araç ile seyir halinde iken yoldan çıkarak takla atması neticesi, kendisi ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan mağdur 2011 doğumlu Z.E.A. ve müştekileri989 doğumlu Eİ.A. ile 1958 doğumlu H.K. nin yaralandıkları, H. K.'nin hayati tehlikesinin olmadığı, diğer yaralıların ise ilk tedavilerinin ardından İsparta'ya sevk edildiklerinden ifadelerinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN YARALANMA
Orta Mah.
Olay günü mağdur 2004 doğumlu S.B. nin, su kanalına düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Pazaraşağı mah.
Müşteki 1987 doğumlu Y.A.D.müracaatında; olay günü şüpheliye ait olan at tarafından ısırıldığını ve tedavisi için hastaneye gittiğini kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. düzenlenmiş, şüpheli 1960 doğumlu O.K.nin konuyla ilgili ifadesine başvurulmuş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Müderris mah.
Müşteki 1965 doğumlu R.S.müracaatında; olay günü inşaatta demir bükme işi ile uğraştığı sırada parmağının demir bükme makinesine sıkıştırmak suretiyle yaralandığını, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1965 doğumlu D.H. ifadesinde müştekinin elini sıkıştırdığını öğrenmesiyle hastaneye götürdüğünü belirtmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Zafer Mah.
Olay günü alkollü olarak eve gelen şüpheli 1959 doğumlu A.K. nin, aralarında tartışma çıkan eşi 1946 doğumlu N.K. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve şüpheliden davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

353 araç kontrol edilmiş, 108 araç sürücüsüne 108 adet ceza tutanağı karşılığı, 16.140.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 4 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.