Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2012 14:01
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Pirimehmet Mah.
Olay günü otelde temizlik işçisi olarak çalışan 1962 doğumlu Ş.G.'nin işten kaytardığı gerekçesi ile kat sorumlusu 1981 doğumlu A.D. arasında çıkan tartışma neticesi birbirlerini darp ettikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, tarafların davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Vatan Mah.
Olay günü şüpheli 1993 doğumlu A.B. nin, S. B.' ye ait 32 plakalı motosikleti habersiz alarak, arkasına bindirdiği mağdur 1996 doğumlu M.B. ile birlikte gezdikleri sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmeleri neticesi yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Sav Kasabası
1982 doğumlu Ü.K. ifadesinde; mermer fabrikasında çalıştığı sırada elinin, baş kesme makinesine sıkışması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
KutlubeyMah.
1983 doğumlu S.T. ifadesinde; alkollü olarak yolda yürüdüğü sırada dengesini kaybederek düştüğünü ve kafasını kaldırıma çarpması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 112 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Mehmet Tönge Mah.
1977 doğumlu M.Ç. ifadesinde; ekonomik sıkıntıları yüzünden bir anlık bunalıma girdiğini ve meyve bıçağı ile sağ bacağından yaraladığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
ÇünürMah.
1970 doğumlu S.T. ifadesinde; olay günü alkol aldıktan sonra ilaç içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Anadolu Mah.
Olay günü mağdur 2008 doğumlu H.C.E. nin, vestiyerde bulunan ilaçları alıp içmesi neticesi zehirlendiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Bahçelievler Mah.
Sürücü 1974 doğumlu İ.Ö. sevk ve idaresindeki elektrikli bisiklet ile seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarpması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve 320 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Sanayi Mah.
Müşteki 1974 doğumlu V.K. ifadesinde; şüpheli 1970 doğumlu D.Ö. ye ait işyerinde çalıştığı sırada vargel diye tabir edilen makineye elini kaptırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                              İLÇELER

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Orta Mah.
Olay günü şüpheli 1974 doğumlu İ.G. nin, kızının cep telefonuna hakaret içerikli ileti gönderen müşteki 1991 doğumlu Y.S. yi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, tarafların birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Müderris Mah.
Olay günü anneannesi ile parka giden mağdur 2008 doğumlu Ö.E. nin, kaydıraktan düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

369 araç kontrol edilmiş, 92 araç sürücüsüne 92 adet ceza tutanağı karşılığı 11.375.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.