Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2012 18:49
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

INTIHARA TEŞEBBUS
Yedişehitler Mah.
Olay günü 1989 doğumlu Y.E.'nin 15-20 adet ilaç içmek sureti ile intihara teşebbüs ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu ve halen tedavisi devam ettiği için ifadesinin almadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Sidre Mah.
1971 doğumlu S.D. ifadesinde; baş ağrısı nedeniyle birkaç tane ilaç içince rahatsızlandığını ve hastaneye giderek tedavisini yaptırdığım, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Halıkent Mah.
Olay günü alkollü olan şüpheli 1976 doğumlu A.M.U. nun, boşandığı eşi ve oğlu ile karşılaşması üzerine oğlunu sevmek istediği ancak oğlu ile eşinin tavır alması üzerine ikisine de tokat atmak sureti ile darp ettiği, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, şüpheliden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.ajasn32.com

KASTEN KENDINIYARALAMA
Ayazmana Mah.
1985 doğumlu M.Ö. ifadesinde; evinde alkol aldığı sırada bazı sorunları yüzünden kolunu jiletle kesmek sureti ile yaraladığnı, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

HAKARET
Kutlubey Mah.
Olay günü 1969 doğumlu A.T. ile, çalıştığı işyeri sahibi 1978 doğumlu B.G. arasında, maaşına zam yapılmadığı gerekçesiyle hakaret olayının yaşandığı, tarafların birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
İstiklal Mah.
1956 doğumlu K.A. ifadesinde; olay günü bir miktar alkol aldığım ve durağa yaklaşan belediye otobüsüne yetişmek için koştuğu sırada düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığnı beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                      İLÇELER

ATABEY İLCESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Altunba Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu R.A. nm, aseton içmesi neticesi
zehirlendiği ve hayati tehlike mevcudiyeti ile Isparta'ya sevk edildiğinden ifadelerin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

EĞİRDİR İLCESİ

KASTEN YARALAMA
Kale Mah.
Olay günü şüpheli 1984 doğumlu E.D. nin, cep telefonuna ileti gönderen
müşteki 1984 doğumlu O.D. yi, aralarında çıkan tartışma neticesi darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
Poyraz Mah.
Olay günü şüpheli 1970 doğumlu Z.A. nm, birkaç gün önce babası ile
tartışan müşteki 1979 doğumlu Y.Y. yi görünce darp ettiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAC İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Zafer Mah.
Olay günü şüpheliler 1992 doğumlu F.A.Y, 1992 doğumlu O.E, 1992
doğumlu Ö.Y. ve 1991 doğumlu M.Ç. nin, yemek yedikleri sırada bakışlarından rahatsız oldukları müşteki 1991 doğumlu E.K. yi, konuşmak için parka çağırdıkları ve çıkan tartışma neticesi darp ettikleri, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
396 araç kontrol edilmiş, 90 araç sürücüsüne, 90 adet ceza tutanağı karşılığı, 24.579.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 5 araç trafikten men edilmiştir

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.