Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2012 18:46
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Gazi Kemal Mah.
Şüpheli 1992 doğumlu O.D. sevk ve idaresindeki tescilsiz motosiklet ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan müşteki 1936 doğumlu N.D. ye çarpması neticesi yaraladığı, müştekinin hayati tehlike mevcudiyeti ile tedavisi devam ettiğinden ifadesinin alınamadığı, şüphelinin ise ifadesine müteakip serbest bırakıldığı anlaşılmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN YARALANMA
Yedişehitler Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu C.A.Ç. nin, oyun oynamak için dışarı çıktığı sırada evlerinin önündeki 6-7 basamaklı merdivenden düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir. ajans32.com

MALA ZARAR VERME
Modernevler Mah.
Şüpheli 1953 doğumlu H.T.M. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek müşteki 1950 doğumlu B.D. ye ait bahçe duvarına çarpması neticesi zarar verdiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDIT VE HAKARET
Çelebiler Mah.
Şüpheli 1989 doğumlu Eb B A ifadesinde, aynı apartta arkadaşı 1986 doğumlu L. B ile birlikte kaldığını, olay günü misafir gelen kız arkadaşıyla alkol alıp film seyrettikleri sırada, sesten rahatsız olan arkadaşının kapıyı yumruklayıp, kendisine söverek hakarette bulunduğunu beyan etmiş, diğer şüphelinin olayı doğruladığı ve birbirlerinden şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

EV YANGINI, KAZAEN ZEHİRLENME
Yedişehitler Mah.
Olay günü müşteki 1991 doğumlu Y. A' nın, kalmakta olduğu evde elektrik
kontağından çıkan yangında, yoğun dumandan etkilenerek zehirlenmesi neticesi hastaneye kaldırıldığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı, kimseden şikayetçi olmadığı anlaşılmış, şüpheli 1973 doğumlu M. G ifadesinde, apartmanın elektrik tesisatı bakımım yeni yaptırdığım, olayda bir kusuru bulunmadığını beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

5607 VE 4733 SAYILIKANUNA MUHALEFET
Davraz Mah.
Olay günü ekiplerimizin çalışmaları neticesi yakalanan şüpheli 1949
doğumlu H.C. den 9 karton kaçak sigara ele geçirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHIRLENME
Yayla Mah.
Olay günü şüpheli 1982 doğumlu A.D.A.nm yanında staj yapan mağdur 1994 doğumlu M.E. nin, işyerindeki laboratuarı çamaşır suyu ile temizlediği sırada öksürmeye başlayınca şüpheli tarafımdan hastaneye götürülerek tedavisinin yaptırıldığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Yedişehitler Mah.
Şüpheli 1984 doğumlu M.Y. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken kullandığı bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 2006 doğumlu M.F.İ. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Bahçelievler Mah.
Olay günü mağdur 2001 doğumlu D.B. nin, okul bahçesinde koştuğu sırada düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Binbirevler Mah.
Şüpheli 1989 doğumlu Ş. Ç ifadesinde, olay günü derse başlamadan önce,
kullanmakta olduğu ilaçlardan içtiğini, ancak yemekten sonra şiddetli baş ağrısı olunca, aynı ilaçlardan tekrar aldığını, bilahare fenalaşması üzerine, kendi imkanları ile hastaneye gittiğini, kimseden davacı olmadığım beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcut şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

MADDIHASARLI TRAFIK KAZASI
Davraz mah.
Olay günü, şüpheli 1981 doğumlu S. A' nın sevk ve idaresindeki 07 plaka sayılı tır kamyonu ile şüpheli 1975 doğumlu G. Y' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi, 32 plaka sayılı araçta maddi hasar meydana geldiği, sürücüsünün davacı olduğu anlaşılmış, tarafların darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Gülevler mah.
Şüpheli 1971 doğumlu H. G' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla seyir halinde iken, yaya olarak caddenin karşısına geçmeye çalışan 2003 doğumlu B. M isimli çocuğa çarpması neticesi, mağdurun yaralanarak hastaneye kaldırıldığı, müştekinin şikayetçi olmadığı anlaşılmış, vücudunun çeşitli yerlerinde kırık bulunan mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde, şüphelinin ise darp alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Bahçelievler Mah.
Olay günü şüpheli 1993 doğumlu T. T, ilaç içmek suretiyle intihar
girişiminde bulunması nedeniyle hastaneye kaldırılmış, halen yoğun bakımda tedavi görmesi nedeniyle ifadesi alınamamış, hayati tehlikesi mevcut şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                           İLÇELER

AKSU İLÇESİ

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Pazarcık Mah.
Şüpheli 1948 doğumlu G.B.K. sevk ve idaresindeki 42 plakalı araçla seyir halinde iken yolun karşına geçmek isteyen mağdur 2003 doğumlu M.E.E. ye çarpması neticesi yaraladığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir. ajans32.com

EĞİRDİR İLÇESİ

INTIHARA TEŞEBBUS
Pınar Pazarı Mah.
1994 doğumlu A.D. ifadesinde; üniversite sınavından düşük puan aldığı için moralinin bozulduğunu ve çok miktarda ilaç içerek okula gittiğini, rahatsızlanması üzerine öğretmenleri tarafmdan hastaneye götürüldüğünü, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığım beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Camikebir Mah.
Sürücü 1944 doğumlu Ş.C. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile sürücü 1973 doğumlu H.Y. sevk ve idaresindeki 35 plakalı minibüsün çarpışması neticesi müşteki 1945 doğumlu M.C. nin yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, H. Y.'nin sürücü belgesine el konulduğu için yanımda bulunan M. Y.'nin minibüsü kendisinin kullandığını iddia ettiği ancak daha sonra gerçeğin ortaya çıktığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Cami Mah.
1993 doğumlu E.Y. ifadesinde; lokantanın mutfağında lahana doğradığı sırada elini kestirmesi neticesi yaralandığım, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Bahçelievler Mah.
Olay günü, şüpheli 1992 doğumlu S. E, ilaç içmek suretiyle intihar
girişiminde bulunması nedeniyle hastaneye kaldırılmış olup, hayati tehlike kaydı ile ilimize sevk edildiği ve ifadesinin alınamadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

GÖNEN İLÇESİ

KAZAEN ZEHİRLENME
Göletevler Mah.
Şüpheli 1990 doğumlu İ. Ö ifadesinde, olay günü yanına fanta ve votka alıp, gölet kıyısında içtikten sonra birden fenalaşması üzerine, 112 aracılığıyla önce sağlık ocağına, oradan da Isparta SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilerek tedavi gördüğünü, kimseden davacı olmadığım beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu almmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KECİBORLU İLÇESİ

YARALAMALITRAFIK KAZASI
Aşağı Mah.
Şüpheli 1986 doğumlu G.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken kullandığı bisiklet ile aniden önüne çıkan mağdur 1998 doğumlu A.K. ye çarpması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı müşteki 1981 doğumlu T.K. nin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
Cumhuriyet Mah.
Olay günü şüpheli 1986 doğumlu V.A. nm, sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı alkollü olarak kullandığı tespit edilerek ekiplerimizce yakalanmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Yenice Mah.
1983 doğumlu M.E. ifadesinde; kendisine ait besihanedeki büyükbaş hayvanların bakımını yaptığı sırada, içlerinden bir tanesinin kasığına doğru tekme atması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

HAKARET
Cumhuriyet mah.
Müşteki 1985 doğumlu K. T müracaatında, olay günü kızı ile küçükbaş
hayvanlarnı otlatmak için besihanelerin ilerisinde bulunan tepeye gittiklerini, tuvalet ihtiyacı nedeniyle orada bulunan terk edilmiş çadıra girdiğini, oradan geçmekte olan kayınpederinin kendisinin başkalarıyla birlikte olduğunu söyleyerek, eşiyle arasım bozmak istediğini, iftira atan kayınpederinden şikayetçi olduğunu beyan etmiş, şüpheli 1962 doğumlu H. T' nin suçlamaları kabul etmeyerek, sadece oğluna eşini kendi başına sağa sola yollamamasını, dedikodu çıkabileceğini söylediğini beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yukarı Mah.
Olay günü mağdur 2003 doğumlu G.Ç. nin, okul bahçesinde koştuğu sırada arkadaşı ile çarpışması neticesi alın bölgesinde şişme meydana geldiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Saray mah.
Olay günü, şüpheli 1973 doğumlu Y. Z' nin, amcası olan 1963 doğumlu A.
Z' ye, bilinmeyen bir nedenle darp ve hakarette bulunduğu, olup biteni balkondan seyretmekte olan, amcasının amcası 1945 doğumlu R. Z' ye de, karısına orospu olduğunu söyleyerek hakaret ettiği, Z' nin şikayetçi olduğu anlaşılmış, A. Z' nin hayati tehlikesi yok, 160 promül alkollü, şüpheli Y. Z' nin darp yok, 171 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFIK UYGULAMA SONUÇLARI

394 araç kontrol edilmiş, 87 araç sürücüsüne 87 adet ceza tutanağı karşılığı, 16.736.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 6 araç trafıkten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.