Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2012 15:47
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
DavrazMah.
Sürücü 1984 doğumlu A.A.P. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile escilsiz motosikletin çarpışması neticesi motosiklette bulunan müştekiler 1986 doğumlu H.A. ve 1986 doğumlu S.O.Y. nin yaralandıkları, tedavileri devam ettiği için ifadelerinin alınamadığı ve motosikleti hangisinin kullandığı tespit edilemediği, alınan Dr. Raporlarında H. A.'nm hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

HAKARET
Ayazmana Mah.
Olay günü 1954 doğumlu Y.Ç. ve 1955 doğumlu A.Ç. ile gelinlerinin kardeşi olan 1983 doğumlu C.Ç. arasında hakaret olayının yaşandığı ancak olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Anadolu Mah
Sürücü 1990 doğumlu E.T. sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken kavşağa yaklaştığı sırada yavaşlamak için firen yaptığı ve yerlerin ıslak olması nedeni ile kayarak düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA
KutlubeyMah.
Olay günü 1980 doğumlu M.F.C. ile 1988 doğumlu M.E.'nin araçları ile seyir halindeyken yol verme meselesi yüzünden aralarında tartışma çıktığı ve birbirlerini hafif şekilde yaraladıkları, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, diğer şüpheliler 1988 doğumlu İ.H.Y. ve 1987 doğumlu A.G. nin ise olayı ayırdıkları, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                         İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

HAKARET
Kızılcıbık Mah.
Müşteki 1970 doğumlu G.T. müracaatında; akrabası olan şüpheli 1966 doğumlu R.E. ile aralarının bozuk olduğunu ve mahkemelerinin devam ettiğini, olay günü evinin önünde oturduğu sırada hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Kıbrıs Mah.
1992 doğumlu Ö.D. ifadesinde; kendisini yalnız hissettiği için olay günü 12 adet ilaç içerek intihar etmek istediğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Devlet hastanesi
Olay günü şüpheli 1966 doğumlu İ.K. nin, fazla hasta olmadığı halde ısrarla hastaneye yatmak isteyen eşi 1959 doğumlu L.K. yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Kösehasan Mah.
Olay günü mağdur 2008 doğumlu T.B. nin parkta oynadığı sırada kaydıraktan düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için SDÜ Tıp Fakültesine sevk edildiği, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

240 araç kontrol edilmiş, 71 araç sürücüsüne 71 adet ceza tutanağı karşılığı, 10.935.00 TL para cezası yazılmış olup, 5 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.