Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2012 12:09
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hızırbey Mah.
Olay günü müşteki 1988 doğumlu O.D.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken şüpheli 1963 doğumlu A.K.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla çarpışması sonucunda müşteki yaralanmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, tarafların alman ifadesinde birbirlerinden şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hızırbey Mah.
Olay günü müşteki 1985 doğumlu G.A. nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosiklet ile seyir halinde iken şüpheli 1983 doğumlu H.C.nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla çarpışması sonucunda müşteki yaralanmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, tarafların alman ifadesinde müşteki şikayetçi şüphelinin ise şikayetçi olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Yayla Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu H.B. dedesine ait olan Alzheimer ilaçlarından içmesi sonucunda zehirlenerek hastaneye götürülmüş, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1980 doğumlu Z.B ve şüpheli 1986 doğumlu T.B.nin alman ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Zafer Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu M.A.G. mutfakta bulunan çamaşır suyunu içmesinden dolayı zehirlenerek hastaneye götürülmüş, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1981 doğumlu N.G.ve şüpheli 1978 doğumlu H.HG.nin alman ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

Sav Kasabası
Müşteki 1984 doğumlu A.Y.K.müracaatmda; Olay günü çalışmakta olduğu mermer fabrikasında kesilen mermer parçalarım çöpe attığı sırada, mermer parçasının kırıldığını ve ayağına düştüğünden yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, konuyla ilgili şüpheli 1980 doğumlu U.Ç.nin ifadesine başvurulmuş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Ayazmana Mah.
1964 doğumlu M.A. ifadesinde, olay günü ikametindeki bacayı tamir ettiği sırada bacanın yıkıldığını ve üzerine düştüğünden yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İŞ KAZASI
Sav Kasabası
Müşteki 1978 doğumlu S.Y.müracaatmda; olay günü çalışmakta olduğu mermer fabrikasında bir anlık dalgınlığı nedeniyle mermer parçasının ayağına düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, BTM iyileşmez, uzuv kaybı yoktur şeklinde Dr. raporu alınmış, konuyla ilgili şüpheli 1974 doğumlu M.B.nin ifadesine başvurulmuş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Anadolu Mah.
OLAYIN ÖZETİ: Şüpheli 1975 doğumlu B.E.'nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı otobüsle seyir halinde iken, yaya mağdur 2004 doğumlu M.A.E.yi yaralamış, mağdurun hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, müşteki 1972 doğumlu R.E.ve şüphelinin alman ifadesinde birbirlerinden şikayetçi olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Karaağaç Mah.
Mağdur 2008 doğumlu Y.İ.C.olay günü ikametlerinde tuvalette bulunan lavabo açıcı olarak kullandıkları beyaz tabletlerden yemesi nedeniyle hastaneye götürülmüş, yapılan tedavisi sonucunda genel durumu iyi başka bir merkeze şevki yapıldı şeklinde Dr. raporu verilmiş, müşteki 1973 doğumlu A.C ve şüpheli 1981 doğumlu N.C.nin alman ifadesinde kimseden şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                 İLÇELER

SÜTÇÜLER İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Birlik Mah.
1991 doğumlu H.Ö. ifadesinde, olay günü alkol aldığını, arkadaşları ile gittikleri ormanda eğlendiği esnada masaya elini vurduğunu, bilahare ilçe merkezine geldiğini sokakta top oynadığı sırada dengesini kaybederek düştüğünü ve elinden yaralandığını kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınarak Eğirdir ilçesine sevk edilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Orta mah.
Olay günü şüpheli 1987 doğumlu N.Ö.nün sevk ve idaresindeki 32 plakalı araç ile seyir halinde iken, müşteki 1945 doğumlu A.A.'nm kullandığı bisiklet ile çarpışması sonucunda, müştekinin yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasında, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, alman ifadesinde şüpheliden şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Zincirli Mah.
1993 doğumlu M.K.P. ifadesinde, Olay günü kız arkadaşı ile telefonda tartıştığım, telefonu kapattıktan sonra sinirlendiğini, odadaki dolaba birkaç kez yumruk attığından elinden yaralandığım, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Zafer Mah.
Olay günü 1992 doğumlu H.C. ikametinde 40 adet hap içerek intihara teşebbüs ettiğinden hastaneye kaldırılarak müşahede altına alınmış, yapılan görüşmede bunalıma girdiğinden kullandığı haplardan çok miktarda içtiğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

177 araç kontrol edilmiş. 60 araç sürücüsüne, 60 adet ceza tutanağı karşılığı, 7.044,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görüien 4 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.