Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2012 11:58
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

KASTEN YARALAMA VE TEHDİT
Pirimehmet Mah.
Olay günü 1965 doğumlu S.T.'nin, park halindeki 32 plakalı aracına çarparak zarar veren 32 plakalı araç sürücüsü 1963 doğumlu Ş.Y.'yi darp ettiği, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, tarafların birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TAKSİRLE YARALAMA
Batıkent Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu M.Ö. nün, babasının içmekte olduğu neskafe bardağını asılarak üzerine dökmesi neticesi çene ve gövdesinin ön yüzünde 2. dereceden yanıkların oluştuğu, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TEHDİT ve HAKARET
Hisar Mah.
Olay günü şüpheli 1986 doğumlu E.Ç. nin, bir yıldır beraber olduğu kız arkadaşı 1987 doğumlu S.E. nin ayrılmak istemesi üzerine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

RAHATSIZ ETME
Bağlar mah.
Müşteki 1978 doğumlu K.E.müracaatında; daha önceden tanıdığı ve arkadaşı olan şüphelinin olay günü alkollü olarak ikametine gelmek suretiyle kendisini rahatsız ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1984 doğumlu S.T. ise müşteki ile imam nikahlı olduğunu, konuşmak için ikametine gittiğini, suçlamaları kabul etmediğini belirtmiş, darp cebir izi yok, 277 promül alkollüdür şeklinde Dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Gülcü Mah.
Olay günü 1972 doğumlu M.D. ilaç içmek suretiyle intihara teşebbüs etiğinden hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. Raporu verilmiş ve tedavisi devam ettiğinden dolayı ifadesi alınamamış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Vatan mah.
Olay günü sürücü 1970 doğumlu M.Ç.'in sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla, sürücü 1974 doğumlu M.D.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, sürücü M.D. ile 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1975 doğumlu R.Ç., 1980 doğumlu M.Ç., 1972 doğumlu ZY. ile mağdur 2004 doğumlu T.Ç., 2002 doğumlu S.N.Ç. ve 2000 doğumlu S.N.Y. yaralanmış, yaralıların hayati tehlikesi yoktur şeklinde Dr. Raporları alınmış, tarafların alman ifadesinde birbirlerinden şikayetçi oldukları anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Kutlubey Mah. Sürücü 1992 doğumlu G.A.'nm sevk ve idaresindeki 64 plakalı araçla, sürücü 1959 doğumlu Ö.A.'nm sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, müştekinin yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesini bulunmadığı, kazadan dolayı müştekinin şikayetçi şüphelinin ise şikayetçi olmadığı anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Karaağaç Mah.
Müşteki 1985 doğumlu N.P.müracaatında; olay günü eşi ile ailevi nedenlerden dolayı tartıştığını, sonrasında mutfağa gittiği esnada ayağının takılarak düştüğünü beyanla şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1978 doğumlu S.P. hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Bahçelievler Mah.
1988 doğumlu A.K. ifadesinde; keserle odun parçaladığı sırada eline vurması neticesi sol el orta parmağından yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Davraz Mah.
Sürücü 1971 doğumlu Z.Ö. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla sürücü 1963 doğumlu E.G. sevk ve idaresindeki 45 plakalı aracın çarpışması neticesi 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan mağdurlar 2005 doğumlu A.Ö. ve 1997 doğumlu S.Ö. nün yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                      İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
İstasyon Mah.
Olay günü mağdur 2003 doğumlu M.F.B. oyun parkında oynadığı sırada düşmesi sonucunda yaralanmış, hastaneye kaldırılan mağdurun yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınarak Isparta iline sevk edildiğinden müşteki 1975 doğumlu F.B. ile şüpheli 1977 doğumlu F.B.nin konuyla ilgili ifadeleri alınamamış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
YEHasanbey Mah.
Olay günü mağdur 2006 doğumlu A.T. başını yatağa çarpması sonucunda yaralanarak hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu verilerek İsparta iline sevk edildiğinden müşteki 1977 doğumlu Y.T.ve şüpheli 1983 doğumlu A.T.'nin konuyla ilgili ifadeleri alınamamış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASİ
Aşağıkale Mah.
Şüpheli 1985 doğumlu U.B., sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken çukura girmemek için manevra yaptığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek müşteki 1960 doğumlu F.Y. ye ait duvara çarpması neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, duvarı zarar gören müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Fatih Mah.
Olay günü şüpheli 1940 doğumlu M.A.B. nin, köpeğini gezdirdiği sırada elinden kaçırdığı ve komşusu olan müşteki 1993 doğumlu A.Ş. nin sağ ayak baldırından ısırması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİ

HAYVANI TEHLİKE YARATACAK ŞEKİLDE SERBEST BIRAKMA
Selçuklu Mah.
Müşteki 1997 doğumlu A.K.P.müracaatında; olay günü yağmur yağması nedeniyle sığındıkları ağılda bulunan köpeğin kendisini ısırarak yaraladığını beyanla şikayetçi olmadığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, Köpek sahibi olan şüpheli 1970 doğumlu E.G.nin konuyla ilgili ifadesi alınarak serbest bırakılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Müderris Mah.
1977 doğumlu T.Ç. ifadesinde, olay günü işinden eve geldiğinde merdivenlerden çıktığı sırada düşerek yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, 3,12 promül alkolüdür şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

258 araç kontrol edilmiş, 67 araç sürücüsüne 67 adet ceza tutanağı karşılığı, 9.437.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 6 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.