Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2012 12:50
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ


TEHDİT VE HAKARET

Muzaffer Türkeş Mah.

Olay günü 1988 doğumlu Y.K. nin, ablasına kötü muamelede bulundukları

gerekçesi ile eniştesi 1979 doğumlu E.U, 1976 doğumlu H.E.U. ve 1954 doğumlu M.U.'nun üzerine elindeki satırla yürüyerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğu, tarafların birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

 

TEHDİT VE HAKARET

SidreMah.

Olay günü 1980 doğumlu A.Ç.'nin, yevmiyeli olarak çalıştırdığı 1977 doğumlu N.K. ve 1976 doğumlu M.D.'nin paralarını vermemesi üzerine tehdit ve hakaret olayının yaşandığı, tarafların birbirinden davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

 

KAZAEN ZEHİRLENME

DavrazMah.

1990 doğumlu M.G. ifadesinde; psikolojik tedavisinde kullandığı ilaçlardan içtikten sonra rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

 

KAZAEN ZEHİRLENME

Moderaevler Mah.

1987 doğumlu G.Ç. ifadesinde; soğuk algınlığı nedeniyle iki adet ilaç içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

 

YARALAMALI TRAFİK KAZASI

Kepeci Mah.

Sürücü 1990 doğumlu E.Z. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla sürücü 1992 doğumlu S.N.G. sevk ve idaresindeki 15 plakalı aracın çarpışması neticesi 15 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1992 doğumlu D.D. nin yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

 

TAKSİRLE YARALAMA

Kutlubey Mah.

Olay günü 1964 doğumlu A.Ç.'nin işyerindeki arızalı olan buharlı ütüyü, 1966 doğumlu H.A. ve 1970 doğumlu M.Y. ile birlikte kontrol ettikleri sırada patlaması üzerine işyerinde bulunun müştekiler H.A., M.Y. ve 1972 doğumlu Ü.Ç. ile A.Ç.'nin yaralandığı, müştekilerin hayati tehlikelerinin olmadığı ancak A.Ç.'nin hayati tehlike mevcudiyeti ile tedavisi devam ettiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

 

                                             İLÇELER

 

EĞİRDİR İLÇESİ

 

KAZAEN YARALANMA

Altmkum Mah.

1984 doğumlu O.Ö. ifadesinde; kendisini, evine bırakmak isteyen akrabasının aracından indiği sırada düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ve aşırı derecede alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

 

GELENDOST İLÇESİ

 

MALA ZARAR VERME

17 Eylül Mah.

Olay günü şüpheli 1950 doğumlu S.P. nin, müşteki 1950 doğumlu H.B. ye ait erik ağacını keserek zarar verdiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

 

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

 

384 araç kontrol edilmiş, 122 araç sürücüsüne 122 adet ceza tutanağı karşılığında 33.711.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 10 araç trafikten men edilmiştir.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.