Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2012 11:05
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA, TEHDİT VE HAKARET
Doğancı Mah.
Müşteki 1988 doğumlu N.K. müracaatında; iki yıldır birlikte yaşadığı şüpheli 1982 doğumlu H.F.A. ile kumar oynadığı için tartıştıkları sırada tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu ve olay günü evde bulunan televizyon, çamaşır makinesi buzdolabı, uydu, 4 adet halı, DVD, 2 adet çekyat ve çift kişilik bazayı kamyona yükleyip satmış olduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli ise, müşteki ile konuşarak ayrıldıktan sonra boşuna kira ödememek için birlikte kaldıkları evdeki ve kendisinin almış olduğu eşyaları sattığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KASTEN YARALAMA, TEHDİT VE HAKARET
Yedişehitler Mah.
Olay günü kira kontratının süresi dolduğu halde evden çıkmayan şüpheli 1971 doğumlu A.G. ile ev sahipleri 1968 doğumlu B.A. ve 1973 doğumlu A. A. arasında kavga çıktığı ve birbirlerine tehdit ve hakaretlerde bulundukları, alman Dr. Raporlarında darp cebir izinin bulunmadığı, tarafların davacı ve şikayetçi oldukları anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Fatih Mah.
Olay günü mağdur 2010 doğumlu S.G. nin, masa üzerinde unutulan ernetten yemesi neticesi zehirlendiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
DavrazMah.
Şüpheli 1993 doğumlu Y.D. sevk ve idaresindeki 42 plakalı araç ile seyir halinde iken sağ arka lastiğin patladığı ve direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarpması neticesi şüpheli ile araçta yolcu olarak bulunan müştekiler 1997 doğumlu S.D. ve 1930 doğumlu A.D. nin yaralandıkları, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                         İLÇELER

GÖNEN İLÇESİ

GIDA ZEHİRLENMESİ
Kasap Mah.
Olay günü müştekiler 1992 doğumlu F.G. ve 1991 doğumlu A.C. nin, şüpheli 1982 doğumlu K.Ç. nin işyerinden satın aldıkları sucukları, kaldıkları yurtta pişirip yedikten sonra rahatsızlandıkları, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, daha sonra kontrol edilen sucukların kullanma tarihlerinin geçmiş olduğu, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

KASTEN YARALAMA
Kösehasan Mah.
Olay günü 1986 doğumlu N.E. nin kayın biraderi olan 1918 doğumlu M.Ö. ye küfür etmesi üzerine birbirlerini darp ettikleri, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

KASTEN KENDİNİ YARALAMA
Camikebir Mah.
1990 doğumlu N.Ş. ifadesinde; olay günü nişanlısı ile tartıştıktan sona bir anlık sinir ile kapı camına yumruk atması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİ

6831 SAYILI ORMAN KANUNUNA MUHALEFET
Yukarı Kaşıkara Beldesi
Olay günü şüpheliler 1965 doğumlu L.Ç. ve 1980 doğumlu V.B. nin izinsiz olarak ormandan ağaç kesimi yaptıkları tespit edilerek 43 plakalı kamyonet üzerindeki ağaçlar ile birlikte yakalandıkları bildirilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN YARALANMA
Sofular Mah.
1981 doğumlu M.Ç. ifadesinde; bahçedeki ağaç dallarını tahra ile kestiği sırada sol eline vurması neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Abacılar Mah
1993 doğumlu A.B. ifadesinde; şiddetli baş ağrısı yüzünden belirli aralıklarla 4 adet ağrı kesici içince rahatsızlandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YENİŞARBADEMLİ İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Gündoğdu Mah.
Olay günü mağdur 2005 doğumlu S.E.B. nin, bahar şenlikleri yapılan Meslek Yüksek Okulunun bahçesinde koştuğu sırada düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için Isparta'ya sevk edildiğinden ifadelerin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

430 araç kontrol edilmiş, 144 araç sürücüsüne, 144 adet ceza tutanağı karşılığı, 18.347,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 7 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.