Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mayıs 2012 11:07
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

                             ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
                                   GÜNLÜK OLAYLAR BÜLTENİ

                                                    İL MERKEZİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
2Yedişehitler Mah
Olay günü sürücü 1973 doğumlu E.M.K.'nin sevk ve idaresindeki 26 plakalı araçla, 1991 doğumlu C.T.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan müşteki 1992 doğumlu S.N. yaralanmış, hayati tehlikeleri yok şeklinde dr. raporları alınmış, tarafların alman ifadesinde birbirlerinden şikayetçi olmadıkları anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Binbirevler Mah.
1990 doğumlu S.E. ifadesinde, olay günü ikametinde iken, maddi ve manevi yönden bunalıma girdiğini, o an için başka bir çıkış yolu bulamadığından evde bulunan çeşitli ilaçlardan çok miktarda içtiğini, bilahare durumunu babasına söylediğini hastaneye götürüldüğünü, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Gülistan mah.
Olay günü mağdur 2099 doğumlu Y.K. ikametlerinde öksürük şurubunu içmesi sonucunda zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, yapılan tedavisi sonucunda hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. Raporu verilmiş, müştekinin 1988 doğumlu T.K. alman ifadesinde şüpheli 1989 doğumlu H.K.den şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Bahçelievler Mah. 
Muğla Fethiye Yanıklar Nüf. Kay. Erman ve Figan kızı, 1992 Fethiye doğumlu. 1992 doğumlu B.K. ifadesinde, olay günü yurtta iken ailesinden ilk kez ayrı kalmasından dolayı moralinin bozulduğunu, ağrı kesici haplardan 5 adet içtiğini kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                       İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sanayi mah.
Olay günü şüpheli 1986 doğumlu H.Ö nün sevk ve ida idaresindeki 31 plakalı araçla seyir halinde iken, keskin virajı geç fark etmesi, yolunda ıslak olması sebebiyle orta refüje çarpması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, araçta yolcu olarak bulunan müşteki 1984 doğumlu İ.A ve 1986 Doğumlu Y.Ö. yaralanmış, Y.O.'nün genel durumu iyi, İ.A.'nm ise ortopedi uzmanın önerisi ile tedavi amaçlı Y.Ö.nün refakatinde iline sevk edildiğinden her iki müştekinin ifadeleri alınamamış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Yenimah.
Mağdur 2008 doğumlu E.G. olay günü ikametinin balkonundan düşerek yaralandığından hastaneye kaldırılmış, yapılan muayenesi sonucunda hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu iline sevk edilmiş, müşteki 1976 doğumlu H.G ve şüpheli 1971 doğumlu D.G.nin de Isparta iline gitmesi nedeniyle ifadeleri alınamamış olup, tahkikatın devam ettiği bildirilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
358 araç kontrol edilmiş, 102 araç sürücüsüne 102 adet ceza tutanağı karşılığı, 19.794.00 TL para cezası yazılmış olup, 4 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.