Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bültesi

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bültesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2011 18:06
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bültesi

TAKSİRLE YARALANMA
Pirimehmet Mah.
1989 doğumlu G.N.B. ifadesinde, erkek arkadaşı ile beraber yaşadığını psikolojik sorunlarının olduğunu, ara sıra sinir krizi geçirdiğini, alkol aldığını, olay günü de bir gazinoda alkol almaya başladığını, evde bulunduğu esnada sinir krizi geçirdiğini, sinirlendiğini ve başını duvara çarptığını, erkek arkadaşı tarafından hastaneye götürüldüğünü, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkollü olduğu şeklinde dr. raporu alınmış olup soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilecektir.

KASTEN YARALAMA
Batıkent mah.
Müşteki 1963 doğumlu İ.B. müracaatında; öz oğlu mağdur 1999 doğumlu D.B. olay yerine 100 TL bozdurmak için gittiğini, şüphelinin oğluna paranın geçersiz olduğunu söyleyerek birkaç tokat atarak marketten koyduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, Mağdurun Darp cebir’i yoktur şeklinde Dr. Raporu alınmış, şüpheli 1955 doğumlu R.I.’nın alınan ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Pirimehmet mah.
Şüpheli 1989 doğumlu A.T.’nin sevk ve idaresindeki plakasız ve tescilsiz motosiklet ile seyir halinde iken, yaya müşteki 1953 doğumlu D.A.ya çarpması neticesinde yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş. Müşteki alınan ifadesinde davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde, sürücünün ise darp ve cebir izi yok alkolsüzdür şeklinde Dr. Raporları alınmış, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilmiştir.

KAZAENYARALANMA
Gülistan mah.
1965 doğum’u T.K. görevli olduğu okulda temizlik yaptığı esnada kaldırım taşından kayarak kafasının üzerine düşerek yaralanmış, hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. Raporu alınmış, alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş olup, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yedişehitler Mah.
1954 doğumlu S.U.’nun sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı motosiklet ile cadde üzerinde seyir halinde iken, caddeye döneceği esnada motosikletinin kayması sonucu yere düşmüş ve bu esnada yaralanmış, alınan ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan ettiği anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, 151 promil alkollü olduğu şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
YERİ Turan Mah.
1990 doğumlu I.J.Y. ifadesinde, olay günü moralinin bozuk olduğundan dolayı sol bileğini 4–5 yerinden kestiğini, arkadaşının gittiği dershane önüne vardığında bayıldığını, daha sonrasını hatırlamadığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, 118 promil alkollü olduğu şeklinde Dr. Raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SOBADAN ZEHİRLENME
Gülevler mah.
1974 doğumlu S.T.’nin ifadesinde, olay günü sobayı yakarak yattıklarını, uyandığında kendisinin ve kızının başının döndüğünü ve yere düştüklerini, hastaneye ambulans ile gittiklerini, davacı ve şikayetçi olmadığını belirtmiş, müşteki 1969 doğumlu E.T.de alınan ifadesinde davacı olmamış, Mağdur 1999 doğumlu B.T. ve S. T. ‘nin hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporları alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Halife Sultan mah.
Müşteki 1950 doğumlu Ş.K.’ nın müracaatında; olay günü öz oğlunun eve geldiğini ve kendisine sinkaflı küfürler ederek ümüğünü sıktığını, çekyata yatırdığını beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüpheli 1983 doğumlu O.K. ifadesinde suçlamaları kabul etmemiş, tarafların alınan Dr. Raporunda darp ve cebir izi yok, alkolsüzdür şeklinde belirtilmiş, olup, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilecektir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Kutlubey Mah.
1989 doğumlu G.A.E erkek arkadaşından ayrılması neticesinde bunalıma girmesi sonucunda kalmakta olduğu odasının banyosunda şofben tüpünü açarak intihar etmek istemiş, kardeşi tarafından durum fark edilerek hastaneye getirilmiş, ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi vardır şeklinde Dr. Raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Fatih mah.
1976 doğumlu Ş.A. ifadesinde, olay günü ikametinde iken evinde bulunan haplardan içtiğini, hastanede tedavi olduğunu, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi vardır şeklinde Dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilmiştir.

İNTİHARA TEŞEBBÜS
Modern Evler mah.
1991 doğumlu Ş.H, ifadesinde, 5 yıldır arkadaş olduğu erkek arkadaşının, ilişkilerine ara vermek istemesinden dolayı moralinin bozulduğunu, satın aldığı atarax isimli haptan 20 tane içtiğini, kimseden davacı ve şikâyetçi olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış olup, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilecektir.

İLÇELER
ULUBORLU İLÇESİ

TEHDİT VE HAKARET
Taşköprü mah.
Müşteki l986 doğumlu B.B. müracaatında; olay günü Özbahçe köyüne gittiğini, kardeşini gördüğünü, konuşmak istediğinde darp edildiğini, aynı gün babası ve abisinin evine geldiğini, kapıyı tekmelediklerini, seni öldüreceğiz diyerek tehdit, sinkaflı küfürler edilerek hakaret edildiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, her iki şüpheli 1981 doğumlu İ.B. ile 1960 doğumlu A.B.’nin ise alınan ifadesinde yapılan suçlamaları kabul etmemiş olup, soruşturma evrakı Adliye’ye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
453 araç kontrol edilmiş, 141 araç sürücüsüne 141 adet ceza tutanağı karşılığı 3.8397,00 TL para cezası yazılıp kusurlu görülen 6 araç trafikten inen edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.