Isparta Yıldızlarla Buluştu

Altın Portakal Film Festivali’nin Isparta ayağında 50 sanatçının katılımıyla kortej geçişi yapıldı. Isparta halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçılar Isparta’dan memnun ayrıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2012 15:57
Isparta Yıldızlarla Buluştu

Altın Portakal Film Festivali kapsamında Isparta’ya gelen sanatçılar Belediye ziyaretinin ardından kortej geçişi ile halkla buluştu. Aralarında İlyas Salman, tecavüzcü Coşkun gibi birçok ünlü sanatçının bulunduğu kortej boyunca sanatçılar hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ın da katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Çin gezisi nedeniyle bulunamadığı Belediye ziyaretinde Başkan Günaydın’ın yerine Hasan Demir vekalet etti.

Isparta’da böyle bir etkinliğin düzenlenmesinin son derece sevindirici olduğunu kaydeden Demir, katılımlarından dolayı tüm sanatçılara teşekkür etti. Sanatçılara Isparta Gül ürünlerinden oluşan hediye paketi takdim edildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Isparta’da olmaktan mutluluk duyduklarını kaydederek “Sayın Başkan Yusuf Ziya Günaydın’ı dün Çin’e uğurladık, kendisi burada bulunamamaktan dolayı bir hayli üzgündü. Bizim politikamız Altın Portakal’ı bölge etkinliği haline getirmekti, bu konuda da önemli başarılar sağladık” dedi.

Isparta’da çok büyük bir sanatçı sevgisi olduğunu dile getiren Akaydın, “Biz de bu sevgiyi karşılıksız bırakmadık. Sanatçılarımızla Isparta halkını kortej ile buluşturmuş olduk” şeklinde konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Altın Portakal Film Festivalini Güney Batı Akdeniz Kültür Etkinliği olarak gördüklerini de sözlerine ekledi.

Belediye ziyaretinin ardından sanatçılar kortej eşliğinde Mimar Sinan Caddesi üzerinden Valilik önüne geçti. Ispartalılar sanatçılarla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleri ile yarıştı.

EN RENKLİ GÖRÜNTÜLER VE KARELER

AJANS32 FARKI İLE

AZ SONRA...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.