Isparta YÖREX’te Tanıtılacak

ITSO öncülüğünde BAKA’nın desteğiyle Isparta Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyeleri, Ticaret Borsası ve Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası ile bazı firmaların katılacağı YÖREX Fuarında Isparta’nın yöresel ürünleri, tarihi ve doğal güzellikleri tanıtıl

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2014 16:11
Isparta YÖREX’te Tanıtılacak

ITSO öncülüğünde BAKA’nın desteğiyle Isparta Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyeleri, Ticaret Borsası ve Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası ile bazı firmaların katılacağı YÖREX Fuarında Isparta’nın yöresel ürünleri, tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılacak.

Antalya Expo Center’da 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan YÖREX Fuarında Isparta’nın yöresel ürünleri ve tarihi değerleri ile doğal güzellikleri tanıtılacak. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle Isparta Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde, Isparta Belediyesi, Ticaret Borsası, Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası ve ilçe belediyeleri ile bazı firmaların tek çatı altında toplanacağı fuarda Isparta’nın gülünden elmasına, ekmeğinden helva kabunesine, halısından mermerine kadar birçok yöresel ürünleri ile tarihi ve doğal güzellikleri görücüye çıkacak.

YÖREX’i Isparta’nın değerlerinin tanıtılması açısından bir fırsat olarak gördüğünü belirten ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “ITSO olarak YÖREX Fuarına her yıl katılıyoruz. Bu yıl da Batı Akdeniz Kalkınma Ajansımızın desteği ile büyük bir stant kiralayarak, Isparta Belediyemiz, Ticaret Borsamız ve ilçe belediyeleri ile oda üyesi firmalarımızla birlikte katılıyoruz. YÖREX’te 81 ilden ve birçok ilçeden gelen ve fuarı gezme imkanı bulan yüzlerce katılımcıya Isparta’nın değerlerini tanıtma fırsatı bulacağız. Bizim en büyük zenginliklerimiz arasında yer alan yöresel değerlerimizi markalaştırma yönündeki çalışmalarımız devam ediyor. Gülümüz elmamız halımız marka ancak bunlar dışında da birçok markalaşmaya değer ürünümüz var. Bu ürünlerimizi her platformda tanıtmaya devam edeceğiz. Fuar 22-26 Ekim tarihleri arasında gezilebilecek. Tüm Ispartalı hemşehrilerimizi fuara bekliyoruz. “dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.