Isparta Ziyareti Ertelendi

Cumhurbaşkanlığı seçimi turları kapsamında çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun 9 Temmuz Çarşamba günü Isparta’ya gelmesi bekleniyordu. Ancak İhsanoğlu’nun Isparta programının ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Temmuz 2014 10:33
Isparta Ziyareti Ertelendi

Cumhurbaşkanlığı seçimi için CHP ve MHP’nin çatı adayı olarak gösterdiği ve onun dışında 3 partinin daha desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu, 9 temmuz Çarşamba günü ilimize gelmesi bekleniyordu. Ancak İhsanoğlu’nun Isparta ziyaretinin ertelendiği öğrenildi.

ANTALYA UZUN KALMASINI İSTEDİ

Bu arada İhsanoğlu’nun Isparta programının ertelenmesinin detayları da ortaya çıktı. Antalya kanadının İhsanoğlu’nu uzun süre kalmasını istemesi programın ertelenmesinin en büyük sebeplerinden. İhsanoğlu’nun bu talep üzerine Isparta’da kısa kalmamak için programı ertelediği ileri sürüldü.

ISPARTA’YA TAM GÜN PROGRAM

İhsanoğlu’nun Isparta ziyaretinde ilimizde tam gün kalmak istediği ve halkla uzun uzun buluşarak konuşmak istediği iddia edildi. Ayrıca İhsanoğlu’nun iftar yemeğini de halkla yemek istediği ve bu yönde yeni bir program hazırlandığı da gelen bilgiler arasında.

MİTİNG YAPILMAYACAK

Öte yandan ihsanoğlu’nun Isparta’da miting yapmayacağı bildirildi. Ayrıca İhsanoğlu’nu Isparta’ya gelişinde 5 partinin İl Başkanının karşılayacağı ve başta Valilik, Belediye, ITSO ve zamana uygun farklı kurumlara ziyaret yapacağı bildirildi.

EŞİNİN MEMLEKETİNE DE UĞRAYACAK

Son olarak eşinin memleketi Şarkikaraağaç İlçesine de uğrayacağı ileri sürülen İhsanoğlu’nun burada hasret gidereceği de verilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum