Isparta32spor Prestij Peşinde

Isparta32spor Prestij Peşinde

Yayınlanma:
Isparta32spor Prestij Peşinde

TFF İkinci lig kırmızı gurupta mücadele eden temsilcimiz Ispartaspor hafta sonu deplasmanda Kastamonuspor ile oynayacak.

Geride kalan hafta kendi saha ve seyircisi önünde ligde hiçbir iddiası olmayan İnegölspor ile oynayan temsilcimiz 1-0 öne geçtiği maçta rakibinin son dakikada attığı golle mücadeleden 1-1 berabere ayrıldı.

Isparta32spor bu sonuçla Play off iddiasını tamamen yitirmiş oldu. Temsilcimiz umutlarını son iki haftaya taşıyan ve lider Amedsporun 3 puan gerisinde olan Kastamonuspor ile deplasmanda mücadelede edecek. Ispartaspor ligin ilk yarısında sahasında oynadığı maçta rakibine 3-0 yenilmişti.

Pembe yeşilli ekip haftya sonu şampiyonluk mücadelesi veren Kastamonuspr maçında prestij mücadelesi verecek. Fethiye deplasmanı hariç dış saha maçlarında daha başarılı sonuçlar alan ve rahat bir oyun ortaya kotan pembe yeşilli ekip bu maçta da bir sürpriz yapmak isteyecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor