Isparta'da 1 Mayıs

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Isparta'da da kutlandı. Çeşitli sendika, siyasi parti ve kitle örgütlerinin ortak düzenlediği etkinlik kapsamında yürüyüş ve miting yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2015 19:19
Isparta'da 1 Mayıs

Tüm dünyada Emek ve Dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs, Isparta'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamaların ilki Kaymakkapı Meydanı'nda yapılan kitlesel basın açıklaması ile gerçekleşti. Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri Kaymakkapı Meydanı'nda bir araya gelerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için basın açıklaması yaptı.

TGB Başkanı Ali Ufuk Özalp, konuşmasında emek ve vatan vurgusu yaptı. TGB'nin etkinliğine Vatan Partisi Milletvekili Adayları da katıldı.
 
Bir diğer etkinlik ise Tren Garı'nda yapıldı. 6 Mart Kapalı Spor Salonu önünde toplanan ve aralarında CHP, HDP, Eğitim Sen, Öğrenci Kolektifleri, Birleşik Haziran Hareketi gibi siyasi parti ve kitle örgütü üyeleri buradan sloganlar eşliğinde Tren Garı'na kadar yürüdü.

Grup sık sık "Yaşasın 1 Mayıs, İşçiler Birleşin, AKP halka hesap verecek" gibi sloganlar attı.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı yürüyüş Tren Garı'nda yapılan miting, sokak tiyatrosu ve konser ile son buldu.

İŞÇİLER ÇALIŞTI ÖĞRENCİ VE MEMURLAR EYLEM YAPTI

İŞTE 1 MAYIS ETKİNLİKLERİNDEN
AJANS32 OBJEKTİFLERİNE YANSIYANLAR 











































Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum