Isparta'da 1 Mayıs Yürüyüş Miting ve Konserlerle Kutlanacak

Isparta'da 1 Mayıs Yürüyüş Miting ve Konserlerle Kutlanacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2018 09:03
Isparta'da 1 Mayıs Yürüyüş Miting ve Konserlerle Kutlanacak

1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları için hazırlıklarını tamamlayan tertip komitesi başta emekçiler olmak üzere tüm Ispartalıları 1 Mayıs Kutlamalarına davet etti.

Saat 12:00'de Atatürk Stadyumu önünde toplanacak yürüyüş korteji buradan tren garına hareket edecek. saat 15:00'de ise Tren Garında miting ve yerel sanıtçılarla birlikte Grup Abdal konseri gerçekleştirilecek.

Hazırlıklarını tamamlayan 1 Mayıs tertip komitesi tüm emekçilere çağrı yaparak “haydi 1 Mayıs birlik dayanışma gününde stadyumun yanındaki kortejde buluşalım” mesajını verdi.

Tertip komitesinin yaptığı açıklamaya göre katılımcıların öncelikle Atatürk Stadyumu önünde toplanarak kortej disiplini ile 15.00 ‘da tren garında buluşacaklar. Yerel sanatçı İsmail Aşık ve Grup Abdal konseriyle devam edecek 1 Mayıs dayanışma gününde emekçilerin talepleri dillendirilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum