Isparta'da 10 Mahallede FİBER İnternet Var

Isparta'da Zafer, Fatih, Bahçelievler, Yedişehitler, Hızırbey’in uç kısımları, Gülistan’ın bir kısmında, Batıkent, Işıkkent, Binbirevler, Muzaffer Türkeş Mahallelerinde Fiber İnternete geçildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2012 12:20
Isparta'da 10 Mahallede FİBER İnternet Var

Türk Telekom’un Fiber İnternet projesi Isparta’da da hayata geçirildi. Zafer Santrale kurulan Fiber Kentt dolapları sayesinde, internet daha hızlı oldu. İnternet kesintileri en az seviyeye indi. Türk Telekom Isparta İl Müdürü Mehmet Taşdöğen, Türk Telekom'un 170 yıllık tecrübesiyle tüm şehirleri birleştiren 150 bin600 kilometreuzunluğunda fiber altyapı oluşturduğunu, böylece 81 ilde fiber internet hizmeti sunduğunu bildirdi.

Taşdöğen: “Isparta olarak Zafer Mahallesinde bulunan Zafer Telekom Santralimizi FİBER KENTT yaptık. Bunun için yaklaşık olarak 100 adet Fiber dolapları koyduk. Bu işlemin sonucunda 100 MB’e kadar müşterilerin istedikleri hız verilebiliyor. Biz gelişen teknolojiyi takip ettik. Herkesin evininin yakınına konulan bir tür santral ile hizmet kalitesi daha da artırıldı” dedi. Mehmet Taşdöğen, internet kullanımının yaygınlaşmasında büyük rol oynayacak ve genişbant pazarını genişletmeyi hedefleyen "Lokum" hizmetinin ardından Türkiye'nin her köşesindeki fiber özlemini bitirerek ve 81 ilde fiber hizmetini başlattıklarını söyledi. Türk Telekom'un fiber internet altyapısının bulunduğu lokasyonlardaki ADSL müşterilerinin, talep etmeleri halinde fiber internet paketine geçiş yapabildiklerini ve geçiş ücreti ödemediğini ifade eden Taşdöğen, "Mevcut müşterilerin ADSL paketi için ödedikleri ücrette değişiklik olmadan yüksek hızlı fiber internet paketlerinden faydalanmaları sağlanıyor. İnternet servis sağlayıcılarının mevcut müşterileri kampanya kapsamında hiçbir ücret ödemeden daha yüksek hızlı fiber internet paketlerine geçiş yapabiliyor" dedi.

Son yıllarda Türkcell, Vodafone ve Avea ile rekabete giren Türk Telekom, vatandaşında özgürce iletişim kurmasını sağlıyor. Çeşitli kampanyalar neticesinde kazanan biz oluyoruz.

Türk Telekom İl Müdürü Mehmet Taşdögen, Türkiye’nin iletişim sektöründe çığır atladığının altını çizerek, Isparta halkının da teknolojiden çok iyi yararlandığını dile getirdi. 94 bin hanesi bulunan şehrimizde 130 bin de Türk Telekom abonesi bulunuyor. Mehmet Taşdöğen ayrıca, Ispartalıların borcuna sadık birer vatandaş olduğunu söyleyerek: “Tahsilat oranımız oldukça yüksek.elimizde ki verilerler Türkiye’nin en iyileri arasındayız diyebiliriz” dedi.

Türkiye’de iletişim sektöründe tatlı bir rekabetin olduğunu belirten Taşdöğen: “Diğer GSM operatörlerini hiçe saymıyoruz. Bizde onlarda bu sektöre hizmet ediyor. Aramızda tatlı bir rekabet var. Son 10 yıl öncesi ile bugün arasında bu sektörde dağlar kadar fark var. Bizim en avantajlı kampanyalarımızdan bir tanesi akşam, 7 sabah 7’de ücretsiz görüşme sağlıyor olmamız. Yine özel günlerde tam gün bedava veriyoruz. Devletimizin düzenleyici kurumları ve rekabet kurumu da bizlere destek oluyor. Hukuk kuralları içerisinde kampanyalarımız sürüyor” diye konuştu.



Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum