Isparta'da 2 Ayda 587 Araç Trafikten Men Edildi

Isparta Emniyet Müdürlüğünce son iki ayda yapılan trafik denetimlerinde 587 aracın trafikten men edildiği bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Kasım 2012 18:39
Isparta'da 2 Ayda 587 Araç Trafikten Men Edildi

Isparta Emniyet Müdürlüğün'den yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların kara yollarında güven içinde seyahat edebilmelerini sağlamak, trafik kazalarını azaltmak, trafik kazaları sonucu oluşan can kaybını ve ekonomik kayıpları önlemek amacıyla özellikle hız, alkol, emniyet kemeri, tescilsiz ve sürücü belgesiz araç ve motosiklet kullanımı gibi denetim konularında emniyet müdürlüğünün çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Isparta Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin 1 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında kentin değişik noktalarında yaptığı denetimlerde, 7 bin 450 aracın kontrol edildiğinin vurgulandığı açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Denetimler neticesinde 281 motosiklet olmak üzere 587 araç, tescilsiz, orijinal donanıma sahip olmamaları, çevreye gürültü vererek huzur ve sükunu bozdukları tespit edilerek trafikten men edilmiştir. Orijinal donanım özellikleri sağlanan araçlar, tescil işlemlerinin ardından trafiğe çıkarılmıştır. Trafik birimlerimizin kararlılıkla uyguladığı alkol kontrollerinde ise 45 araç sürücüsünün ehliyetine el konulmuştur. Vatandaşlarımızın trafiğin yaşamsal kurallarına uyma konusundaki hassasiyetleri ve denetimlerimize gösterdikleri destek ilimizdeki huzur ve güven ortamının devamını sağlamak amacıyla azim ve kararlılıkla çalışan personelimize güç verecektir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum