Isparta'da 2 Aydır Süren Doğalgaz Krizi Aşıldı

Meslek örgütleri ve inşaat sektörünün yaklaşık 2 aydır süren doğalgaza erişim sıkıntısıyla ilgili tepkisel girişimleri sonuç verdi. Torosgaz, 18 Temmuz'dan itibaren doğalgaz abonelik başvurularını kabul etmeye başlayacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2016 10:39
Isparta'da 2 Aydır Süren Doğalgaz Krizi Aşıldı

Isparta ve Burdur'un doğalgaz dağıtım işini üstlenen TOROSGAZ A.Ş'nin tepe yönetiminde ortaklar arasında yaşanan sorunların olumsuz etkisi 'ağır' oldu.

Isparta'da 2 aydır süren doğalgaz erişim krizinin çözümü noktasında TOROSGAZ'dan sevindirici bir haber geldi.

TOROSGAZ Genel Müdürü Oktap Küp, doğalgaz abonelik kabul işlemlerinin ve yatırımlara başlanacağını bildirdi. Yatırımı tamamlanan kamu kuruluş binalarının doğalgaz bağlantı ve abonelik işlemlerinin hemen yapılacağını belirten Küp, 18 Temmuz 2016 tarihi itibariyle de meskenlerin abonelik taleplerinin kabul edilmeye başlanacağını açıkladı.

TOROSGAZ'ın Isparta'daki altyapı yatırımlarının tamamını bitirdiğine dikkat çeken Küp, "sadece Çünür Yeni Şehir'de biraz altyapı eksikliğimiz var. Oralarda inşaatlar devam ediyor. Konutlar tamamlanmasına yakın zaman içinde oralardaki altyapı eksiklikleri de tamamlanacak. Diğer yerlerde yatırım eksiğimiz bulunmuyor. Sadece bağlantı yatırımı ve kutu yatırımı yapılacak. Abonelik talep eden siteler, apartmanlar ve meskenlere hizmetimize devam edeceğiz. Dediğim gibi 18 Temmuz itibariyle abone olmak isteyenler kurumumuza müracaat edip, abone olabilirler. Yatırımları da kısa sürede tamamlanıp, gaz erişimi sağlanacaktır" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.