Isparta'da 20 Bin İcra Dosyası Var

Bugün CHP İl Başkanlığı binasında Aday Adaylığını açıklayan Av. İsmail Çelik bir basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2011 13:07
Isparta'da 20 Bin İcra Dosyası Var

Bugün CHP İl Başkanlığı binasında Aday Adaylığını açıklayan Av. İsmail Çelik bir basın toplantısı düzenledi.

Av. İsmail Çelik konuşmasında şunları söyledi “12 Haziran 2011, 24. dönem Genel seçimlerde CHP’den aday adayı oldum. Ben 2004 yılından beri Isparta’da avukatlık yapmaktayım. CHP’nin çeşitli örgütlerinde görev yaptım. Belediye Meclis Üyeliği yaptım. Neden CHP’den aday olduğumu soruyorlar?

Bir ülke düşünün en pahalı akaryakıt bu ülkede, Bir ülke düşünün en çok vergi bu ülkede, Bir ülke düşün Bankalar müşterilerden en fazla kredi masrafı alıyor, Bir ülke düşünün hukuk üstünlüğü yargı bağımsızlığı yok. İktidar istediği zaman istediği kişileri gözaltına alıyor, Silivri cezaevi doldu taştı. Isparta’da 20 bin üzerinden icra dosyası var. Isparta’da her 7 kişiden 1 kişi mahkemede ifade vermiş. Isparta’da 1 sende 1000 kişiden fazla evli çift boşanmak için adliye başvurmuş. Bunun temelinde geçimsizlik varsa da esas mevzu ekonomik sorundur. Ben bunun için CHP’den aday adayı oldum, çünkü bu ülkeyi ancak CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi dürüst, vatandaşını düşünen bir insan kurtarır. Bunun için CHP saflarında mücadele edeceğim, Ben aday olmasan bile aday olan arkadaşlarla beraber mücadele edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum