Isparta'da 20 Mahalle Doğalgaza Kavuştu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta'da 20 mahallenin doğalgaza kavuştuğunu belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2011 12:15
Isparta'da 20 Mahalle Doğalgaza Kavuştu

Isparta’nın 20 mahallesi doğalgaza kavuşuyor.

Mahallelere doğalgaz verilmesiyle ilgili olarak Binbirevler Mahallesi girişinde yapılan sade bir törenle halka doğalgaz arzı başlatıldı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 1 Haziran 2012 tarihinden itibaren şehirde doğalgazın tamamlanacağını ifade ederek, doğalgaz verilmeye başlanan mahallelere hizmetin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Törene katılan Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz da, Isparta Belediyesi’nin çalışmalarına devam ettiğini ve bu hizmetleri gören bir tarafta Isparta halkının bulunduğunu, diğer tarafta ise bu hizmetleri görmek istemeyenlerin bulunduğunu dile getirdi. Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp de, doğalgaz çalışmalarının aynı hızla devam edeceğini aktardı.

20 Mahalleye doğalgaz verilmesiyle ilgili olarak Binbirevler Mahallesi girişinde bir tören düzenlendi. Doğalgaz hattıyla ilgili olarak çalışmalara aynı hızla devam edeceklerini belirten Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp, “Bugün Batıkent, Binbirevler, Hızırbey, Işıkkent Mahallelerimiz doğalgaza kavuşmuş oluyor. Devamında da önümüzdeki hafta da Halıkent, Ayazmana, Halife Sultan Bölgesi de tamamen doğalgaza kavuşmuş olacak. Şimdiden hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Doğalgaz hattıyla ilgili çok hızlı çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaları aynı hızla devam ettirmek istediklerini belirten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ‘Bugünkü törenle 20 mahallemizin doğalgazını veriyoruz” derken doğalgaz çalışmalarının 1 Haziran 2012 tarihinden itibaren tüm şehirde tamamlanacağını aktardı. Günaydın konuşmasında, “20 mahallemiz bugünden itibaren doğalgaz kullanmaya başlayacak. Mahallelerimize hayırlı olsun, güle güle kullanalım diyorum. Doğalgaz firmamıza ve Genel Müdürüne de son zamanlarda istediğimiz hızı ve performansı verdiği için teşekkür ediyorum”

Isparta’nın mahallelerinin modern ve çağdaş bir hizmete kavuştuğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, “Bu mahallemiz ile birlikte 20 mahalleye doğalgaz veriliyor. Isparta Belediyemizin çalışmaları devam ediyor. Isparta Belediyesi’nin hizmetlerini gören bir tarafta Isparta halkı var, diğer tarafta görmek istemeyenler var. İnşallah onlar da cevabını en yakın zamanda sandık önümüze geldiğinde anlayacaklar. Ben hayırlı, uğurlu olsun diyorum. İnşallah her eve doğalgaz mutluluk, huzur getirsin diyorum, belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum