Isparta'da 23 Nisan Kutlamaları

Isparta'da 23 Nisan Kutlamaları

Yayınlanma:
Isparta'da 23 Nisan Kutlamaları

Isparta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Sabah saat 09.30'da, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başlayan kutlamalara İl Milli Eğitim Müdürü ve resmi kuruluş temsilcileri, özel okul ve kurum müdürleri ile ortaokul öğrencileri katıldı. Törende, İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur'un Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Gün boyunca devam eden kutlama programı kapsamında, saat 10.30'da Işıkkent Spor Salonu'nda Şehit Polis Memuru Akif Altay İlkokulu, Ülkü İlkokulu, İTO Mustafa Gözütok İlkokulu, Büyük Başarı Koleji ve Bahçeşehir Koleji tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Program akışında, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Ayrıca, öğrenciler tarafından şiirler okundu ve hazırlanan gösteriler sunuldu.

Isparta halkı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için bir araya gelerek, çocukların haklarının ve özgürlüklerinin önemini vurguladı. Bu anlamlı gün, coşkuyla geçirildi ve çocuklara olan sevgi ve saygı bir kez daha gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.