Isparta'da 3 Hastaneye Şok Operasyon

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Isparta'da 3 hastaneye düzenledikleri operasyonda bilgisayar sistem verilerine el koydu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ekim 2014 09:56
Isparta'da 3 Hastaneye Şok Operasyon

Isparta Devlet Hastanesi, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Yalvaç Devlet Hastanesi'nin otomasyon ihalesinde kamunun zarara uğratıldığı ve ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla emniyet ekipleri tarafından hastanelere operasyon düzenlendi.

Sistem verilerinin kopyaları (Hastane Bilgi Yönetim Sistemi) ekipler tarafından incelenmek üzere alındı.

Isparta Devlet Hastanesi, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Yalvaç Devlet Hastanesi otomasyon sistem verilerinin kopyası polis tarafından incelenmek üzere alındığı iddia edildi.

Bu hastanelere düzenlenen operasyon ile bilgisayardaki tüm veriler kopyalanarak incelemeye alındı.

Bu hastanelerde otomasyon ihalesinde kamunun zarara uğratıldığı, ihaleye fesat karıştırıldığı iddiasıyla polisin operasyon düzenlediği edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Hastaneye gelen hastaların işlemlerinin yapılamaması ve kamunun zarara uğratıldığı gerekçesiyle düzenlenen operasyonların devam ettiği de bu iddialarda yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum